Σάλος με τη Μις Ισπανία! Στο Instagram με την ερωμένη της

26.08.2014
Η δις εστεμμένη Μις Ισπανία και πρώην μοντέλο, Πατρίτσια Γιουρένα Ροντρίγκεζ (Patricia Yurena Rodriguez), αποκάλυψε ότι διατηρεί φλογερό δεσμό με μια ... κοπέλα, ανεβάζοντας σχετική φωτογραφία στο Instagram. Η 24χρονη ανέβασε στο λογαριασμό της μια φωτογραφία που απεικόνιζε την ίδια σε τρυφερό τετ α τετ στο κρεβάτι με την ερωμένη της, Βανέσα Κορτέζ, ανακοινώνοντας επίσημα ότι είναι ομοφυλόφιλη. Τα LIKE έπεσαν βροχή και η Πατρίσια επιμένει ότι δεν μετάνιωσε καθόλου αυτή της την αποκάλυψη. Η καλλονή δήλωσε στην εφημερίδα La Nación της Κόστα Ρίκα ότι γνώρισε την φιλενάδα της μέσω κοινών φίλων την περασμένη χρονιά. Η Πατρίσια έχει κερδίσει τον διαγωνισμό Μις Ισπανία το 2008 και το 2013 και έχει συμμετάσχει στον διαγωνισμό Mis Universe του 2013.

Η δις εστεμμένη Μις Ισπανία και πρώην μοντέλο, Πατρίτσια Γιουρένα Ροντρίγκεζ (Patricia Yurena Rodriguez), αποκάλυψε επίσημα ότι έχει δεσμό με μια ... κοπέλα, ανεβάζοντας σχετική φωτογραφία στο Instagram. Η 24χρονη ανέβασε στο λογαριαμό της μια φωτογραφία που απεικόνιζε την ίδια σε τρυφερό τετ α τετ στο κρεβάτι με την ερωμένη της, Βανέσα Κορτέζ, ανακοινώνοντας επίσημα το ότι είναι ομοφυλόφιλη.

Τα LIKE έπεσαν βροχή και η Πατρίσια δήλωσε ότι δεν μετάνιωσε καθόλου αυτή της την αποκάλυψη. Η καλλονή δήλωσε στην εφημερίδα La Nación της Κόστα Ρίκα ότι γνώρισε την φιλενάδα της μέσω κοινών φίλων την περασμένη χρονιά. Η Πατρίσια έχει κερδίσει τον διαγωνισμό Μις Ισπανία το 2008 και το 2013 και έχει συμμετάσχει στον διαγωνισμό Mis Universe του 2013.