Το ροζ σκάνδαλο της Τζένιφερ Λόπεζ

02.12.2010
Μεγάλες λαχτάρες περνάει αυτό τον καιρό η 41χρονη λατίνα ντίβα η οποία έμαθε ότι ο πρώτος της σύζυγος ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει κασέτα ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια, φυσικά, την ίδια.

Μεγάλες λαχτάρες περνάει αυτό τον καιρό η 41χρονη λατίνα ντίβα η οποία έμαθε ότι ο πρώτος της σύζυγος ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει κασέτα ερωτικού περιεχομένου με πρωταγωνίστρια, φυσικά, την ίδια.

Φυσικά, η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια και έστειλε τον Οτζάνι Νόα (Ojani Noa), με τον οποίο υπήρξαν παντρεμένοι για 11 μήνες το 1997, και τον ατζέντη του Εντ Μέγιερ (Ed Meyer) στο δικαστήριο με σκοπό να βάλει φρένο στην υποτιθέμενη προσπάθειά τους να διοχετεύσουν το επίμαχο υλικό στο εμπόριο.

Στο εν λόγω βίντεο η Λόπεζ εμφανίζεται γυμνή και συμπεριφέρεται ελαφρώς "ανάρμοστα", όπως αναφέρεται στα έγγραφα που κατέθεσε η διάσημη τραγουδίστρια στην προσπάθειά της να κρατήσει ιδιωτικό το υλικό.

"Μέχρι τώρα έχουμε συγκεντρώσει υλικό 21 ωρών", υποστήριξε ο Μέγιερ συμπληρώνοντας ότι ο Νόα βρίσκει συνεχώς καινούρια βίντεο με την πρώην γυναίκα του, τα οποία ούτε θυμόταν ότι είχε.

Παρότι στην πραγματικότητα δεν φαίνεται πουθενά στις ταινίες ολοκληρωμένη σκηνή σεξ (!) τα προβλήματα που θα δημιουργήσει η δημοσίευσή τους θα είναι το ίδιο μεγάλα τόσο για την Λόπεζ, όσο και για τον σύζυγό της Μαρκ Άντονι (Mark Anthony).

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο οι δύο άντρες υποστηρίζουν ότι ουδέποτε σκεφτόταν να πουλήσουν τις κασέτες αυτές, ενώ τονίζουν ότι σε πολλά σημεία τους είναι ξεκάθαρο ότι η Τζένιφερ δίνει την πλήρη συγκατάθεσή της στον Νόα για να τη βιντεοσκοπήσει.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο πρώην σύζυγοι έρχονται αντιμέτωποι. Πριν από τέσσερα χρόνια η Λόπεζ μήνυσε τον Νόα με σκοπό να τον εμποδίσει να εκδώσει το βιβλίο που ετοίμαζε με λεπτομέρειες για τον σύντομο γάμο τους.

Το 2007 εκδόθηκε ένα ένταλμα που απαγόρευε στον νεαρό, που προφανώς θέλησε να βρει τρόπους να εξαργυρώσει τη σχέση του με τη σταρ, να "κριτικάρει, να δυσφημεί ή γενικότερα να σχολιάζει την πρώην γυναίκα του".

Η Λόπεζ κέρδισε εκείνη τη δίκη και μαζί $545.000 (€415.000) ως αποζημίωση, ενώ πήρε επίσης όλα τα χειρόγραφα του βιβλίου που ετοίμαζε ο πρώην άντρας της.

Η ιστορία φυσικά δεν σταματά εκεί. Τον Νοέμβριο του 2009 η Τζένιφερ ξαναμήνυσε τον Νόα για καταπάτηση της συμφωνίας τους όταν θέλησε να κυκλοφορήσει την ταινία του "Πως παντρεύτηκα την Τζένιφερ Λόπεζ: Η ιστορία της J-Lο και του Οτζάνι Νόα" (How I Married Jennifer Lopez: The J-Lo and Ojani Noa Story).

Και τώρα έχουμε πάλι μία από τα ίδια. Για να δούμε τι θα γίνει τελικά... Θα καεί η γούνα της J-Lο ή θα τη γλιτώσει;

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα