Η γκάφα της Σούζαν Μπόιλ

01.12.2010
Ατυχήματα συμβαίνουν σε όλους. Αυτό που συνέβη χθες όμως στη γνωστή 49χρονη τραγουδίστρια που ξεχώρισε στο παιχνίδι "Britain's got talent", την έφερε σε κάπως? δύσκολη θέση.


Ατυχήματα συμβαίνουν σε όλους. Αυτό που συνέβη χθες όμως στη γνωστή 49χρονη τραγουδίστρια που ξεχώρισε στο παιχνίδι "Britain's got talent", την έφερε σε κάπως δύσκολη θέση.

Η Σούζαν Μπόιλ (Susan Boyle) εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή "The View" πριν από λίγες μέρες. Ξεκίνησε λοιπόν να τραγουδάει μία χριστουγεννιάτικη μελωδία την οποία όμως δεν ολοκλήρωσε ποτέ, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση.

Κάποια στιγμή στη μέση του τραγουδιού η Μπόιλ φαίνεται ότι "το έχασε" λίγο και σταμάτησε να τραγουδάει. Μάλιστα, έδειχνε να μην καταλαβαίνει και ακριβώς ότι είναι σε "ζωντανή" εκπομπή και γέρνοντας λίγο πίσω από το μικρόφωνο ρώτησε τους τεχνικούς αν μπορούν "να το ξανακάνουν"!

Ύστερα από λίγα λεπτά, οι δύο παρουσιάστριες της εκπομπής ανέλαβαν να σπάσουν την αμηχανία ανεβαίνοντας δίπλα της στη σκηνή και συζητώντας για την ίδια και το ταλέντο της, τύπου "δεν πάθαμε και τίποτα"!

Η Σέρι Σέπερντ (Sherri Shepherd) και η Γούπι Γκόλντμπεργκ (Whoopi Goldberg) μίλησαν ενθουσιασμένες με τη Σούζαν η οποία έσπευσε να δικαιολογήσει το συμβάν λέγοντας "Συγνώμη, ήμουν λίγο βραχνιασμένη".

Κατά τα άλλα η Σούζαν Μπόιλ έχει καταγραφεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως η καλλιτέχνης που έχει πουλήσει τα περισσότερα αντίτυπα δίσκου σε λιγότερο χρονικό διάστημα ενώ τον χρόνο που πέρασε η δουλειά της με τίτλο "I Dreamed a Dream" πούλησε περισσότερα από 9 εκατομμύρια αντίτυπα στη Βρετανία.

Επίσης, πρόσφατα το "ασχημόπαπο με τη φωνή αηδονιού" όπως την έχουν χαρακτηρίσει κατά καιρούς, τραγούδησε για τον Πάπα Βενέδικτο στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στη Σκοτία, ενώ δεν αποκλείεται να τραγουδήσει σύντομα και για τον πρίγκιπα Κάρολο.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα