Νίκος Βέρτης: Love story στο Ντουμπάι

02.12.2010
Στο «Παρίσι της Ανατολής» βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Νίκος Βέρτης. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μετά το τέλος της μεγάλης σε διάρκεια σεζόν που έκανε πέρυσι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αποφάσισε να απέχει από τις πίστες για το χειμώνα.

Βρήκε λοιπόν το χρόνο να ταξιδέψει στη Μέση Ανατολή για shopping, διασκέδαση και ξεκούραση. Αλλά δεν είναι μόνος του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής είναι ξανά ζευγάρι με την κοπέλα που είχε δεσμό για 6 ολόκληρα χρόνια στη Θεσσαλονίκη και είχαν χωρίσει το 2006. Πρόκειται για την Ελένη, δικηγόρο στο επάγγελμα, η οποία ασκεί τα καθήκοντα νομικής συμβούλου σε μεγάλη εταιρεία της βόρειας Ελλάδας. Οι δυο τους είχαν χωρίσει λίγο πριν από την κυκλοφορία του CD «Πες το μου ξανά», αλλά είχαν διατηρήσει φιλικές σχέσεις. Εδώ και λίγο καιρό λοιπόν είναι πάλι μαζί και, όπως μας πληροφόρησε άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στον τραγουδιστή, είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Βέβαια, ο Νίκος Βέρτης αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική του ζωή, καθώς, όπως έχει πει πολλές φορές σε συνεντεύξεις του, θέλει να απευθύνεται στον κόσμο μόνο μέσα από τα τραγούδια του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ελένη θα τον συνοδεύσει και στις δύο συναυλίες που θα πραγματοποιήσει στην Κύπρο πολύ σύντομα.