Στην Ελλάδα για επενδύσεις η κόρη του Σαβάλα

09.12.2010
Τι έκρυβε η επίσκεψη ινκόγκνιτο της κόρης του Τέλη Σαβάλα Αριάννας πριν από μερικές μέρες στην Ελλάδα; Τι αναζητούσε σε περιοχή κοντά στο Λαύριο η 23χρονη καλλονή, που ακολουθεί τα βήματα του πατέρα της ως ηθοποιός ενώ είναι και τζαζ τραγουδίστρια;

Το όνειρο της Αριάννας Σαβάλα ήταν να γνωρίσει τη χώρα του αγαπημένου της πατέρα Τέλη, τον οποίο έχασε από τα 7 της μόλις χρόνια. Αν και ήταν στην πιο τρυφερή ηλικία της, έχει πολύ γλυκές αναμνήσεις από αυτόν και θυμάται όσα της έλεγε για την Ελλάδα ο θρυλικός «Κότζακ».

Η Αριάννα, που έχει γίνει γνωστή με την εμφάνισή της ως ηθοποιός σε ρόλο σέξι νοσοκόμας στο θρίλερ «Akrasia», αν και έχει ρίζες γερμανικές και σκανδιναβικές, φέρει την ελληνική κουλτούρα και αυτήν ήθελε να γνωρίσει εδώ και χρόνια. Έτσι, ακούγοντας από γνωστούς και φίλους ότι τώρα είναι η καλύτερη περίοδος να κάνεις real estate στην Ελλάδα, αποφάσισε να επενδύσει στη χώρα του πατέρα της. Σύμφωνα με πληροφορίες, έμεινε μία εβδομάδα στη χώρα μας και απευθύνθηκε σε γνωστό μεσιτικό γραφείο των νοτίων προαστίων για να αγοράσει μια μεγάλη έκταση στο Λαύριο, στην οποία υπάρχει και σπίτι. Ζήτησε λοιπόν από τον κτηματομεσίτη να έρθει σε επαφή με τους ιδιοκτήτες και να κανονίσει την τιμή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θέλει να έρχεται τακτικά στην Ελλάδα, ενώ θέλει να δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο κέντρο υγιεινής ζωής, όπου θα φιλοξενεί σταρ του Χόλιγουντ για να ηρεμούν και να ξεκουράζονται.

Ένα μικρό παράδεισο όπου θα μπορεί η ίδια αλλά και οι διάσημοι φίλοι της να περνούν υπέροχα, με γυμναστική, spa και άλλες υπερσύγχρονες θεραπείες και προγράμματα υγιεινής διατροφής. Η Αριάννα σκέφτεται να ξανάρθει σύντομα στην Ελλάδα, αν τελικά ευδοκιμήσουν οι συζητήσεις της με τους ιδιοκτήτες της έκτασης, ενώ, αν δεν τα βρουν, έχει δώσει εντολή στον κτηματομεσίτη τι ακριβώς θέλει "όχι μακριά από την Αθήνα", για να μπορέσει να βάλει σε εφαρμογή τα σχέδιά της.