Νικολέτα Σεργιανοπούλου: "Θέλω να πάω να βρω τα παιδιά μου"

24.11.2010
Θλίψη, απόγνωση και το τέλος όλο και πιο κοντά... Η Νικολέτα Σεργιανοπούλου, μητέρα του Νίκου Σεργιανόπουλου, φαίνεται πως έχει πλέον παραιτηθεί από τη ζωή και το μόνο που θέλει είναι να «φύγει» για να συναντήσει τα παιδιά της.

Θλίψη, απόγνωση και το τέλος όλο και πιο κοντά... Η Νικολέτα Σεργιανοπούλου, μητέρα του Νίκου Σεργιανόπουλου, φαίνεται πως έχει πλέον παραιτηθεί από τη ζωή και το μόνο που θέλει είναι να «φύγει» για να συναντήσει τα παιδιά της. Τα λόγια που είπε στο ειδησεογραφικό site newsbomb.gr είναι πραγματικά συγκλονιστικά: «Πώς να είμαι καλά, παιδί μου; Δεν αλλάζει τίποτα σ’ εμένα. Δεν τρώω, δεν μπορώ να φάω. Ούτε φάρμακα παίρνω. Θέλω να πεθάνω, να πάω να βρω τα παιδιά μου, να ξαναγίνουμε οικογένεια. Δεν μπορώ να κάτσω στο σπίτι. Πάω στο νεκροταφείο στις 6 το πρωί και φεύγω στις 6 το βράδυ. Έχασα τα παιδιά μου, έχασα το φως της ζωής μου. Αν ήξερες τι παιδιά είχα... Όλη μέρα κλαίω και ουρλιάζω μπροστά στις φωτογραφίες τους. Πότε θα γίνει το θαύμα να πάω να βρω τα παιδιά μου;».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί δεν κάνει μια προσπάθεια για τα εγγόνια της η απάντηση είναι αποστομωτική: «Τα εγγονάκια μου έχουν τη ζωή τους, το δικό τους καημό, αλλά θα πάρουν το δρόμο τους. Θέλω να φύγω, να μην τα κουράζω κι αυτά, να μην τα ενοχλώ».

Συντετριμμένος παραμένει και ο γαμπρός του Νίκου Σεργιανόπουλου, Χρήστος Παπαθεοδώρου: «Δεν καταλαβαίνει τίποτα. Θέλει να πάει στα παιδιά της, να την έχουν παρέα. Δεν τρώει, έχει φτάσει τα 38 κιλά. Πρωί βράδυ είναι στα μνήματα. Στο σπίτι μου έρχεται μόνο όταν λείπω εγώ. Κοιτάζει τις φωτογραφίες, σπαράζει και φεύγει. Αρνείται να πάει στο γιατρό, αρνείται να πάρει τα φάρμακά της. Κάθε μέρα αργοπεθαίνει. Πήρε πια το δρόμο της και κανείς δεν μπορεί να τη βοηθήσει».