Γαλλική φινέτσα

16.11.2010
Ενα gala με γαλλική φινέτσα παρέθεσε η σύζυγος του Γάλλου πρέσβη Έλεν Φαρνό και η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Μαριάννα Μόσχου στους πολυτελείς χώρους της γαλλικής πρεσβείας.

Ενα gala με γαλλική φινέτσα παρέθεσε η σύζυγος του Γάλλου πρέσβη Έλεν Φαρνό και η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Μαριάννα Μόσχου στους πολυτελείς χώρους της γαλλικής πρεσβείας. Η αφορμή για τη βραδιά ήταν η έναρξη της συνεργασίας της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων με την εταιρεία καλλυντικών Sephora, η οποία κλείνει 10 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα.

Όπως ήταν φυσικό, το «παρών» έδωσαν γνωστές κυρίες των Αθηνών. Για τις οποίες θα σκεφτείτε ότι ένα κάλεσμα σε πρεσβεία θα ήταν ιδανική αφορμή για να φορέσουν δημιουργίες υψηλής ραπτικής... Αμ δε! Εντυπωσιακές εμφανίσεις όπως βλέπαμε παλιότερα δεν συναντήσαμε. Κομψά ντυμένες κυρίες, αλλά χωρίς ιδιαίτερη λάμψη (με ελάχιστες εξαιρέσεις!) περιφέρονταν στους αριστοκρατικούς χώρους της πρεσβείας με ένα ποτήρι σαμπάνια, μαθαίνοντας μικρά beauty tips από τους ειδικούς της ομορφιάς!