Οι πλαστικές "έγδυσαν" την Χάιντι Μόνταγκ!

05.11.2010
Το κεφάλι της χτυπάει η σταρλετίτσα και τέως πρωταγωνίστρια του ριάλιτι "The Hills" Χάιντι Μόνταγκ που από τη μέρα που έκανε τις δέκα πλαστικές επεμβάσεις, η ζωή της πάει από το κακό στο χειρότερο!
Το κεφάλι της χτυπάει η σταρλετίτσα και τέως πρωταγωνίστρια του ριάλιτι "The Hills" Χάιντι Μόνταγκ (Heidi Montag) που από τη μέρα που έκανε τις δέκα πλαστικές επεμβάσεις, η ζωή της πάει από το κακό στο χειρότερο!

Η 27χρονη Μόντανγκ είχε συγκλονίσει τον κόσμο όταν πούλησε στα ΜΜΕ την σωρεία αισθητικών επεμβάσεων που έκανε μέσα σε μια ημέρα, για να βοηθήσει την καριέρα της ν' απογειωθεί. Πλέον, τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός και συμπρωταγωνιστής της στο ριάλι Σπένσερ Πρατ (Spencer Pratt) βρίσκονται ένα βήμα πριν την πτώχευση αφού κατάφεραν να κάνουν "φύλλο και φτερό" την αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων περιουσία τους!

Το ζευγάρι που πριν λίγο καιρό μας είχε πουλήσει την δακρύβρεχτη ιστορία του διαζυγίου του, αποκάλυψε πως ο χωρισμός ήταν ψεύτικος και αποτελούσε την έσχατη προσπάθεια των Μόνταγκ και Πρατ να μαζέψουν χρήματα, αφού το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο "ITV" τους είχε προτείνει να κάνει ριάλιτι το γάμο και χωρισμό τους αλλά η συμφωνία δεν ευοδώθηκε ποτέ!

Το ζευγάρι του οποίου ο έρωτας γεννήθηκε μέσα στο ριάλιτι "The Hills", χρωστάει περί τα 2 εκατομμύρια δολάρια σε φόρους, ενώ η υπόλοιπη περιουσία δαπανήθηκε σε χλιδάτα αυτοκίνητα ρούχα και φυσικά τις πλαστικές επεμβάσεις της Χάιντι!

Μιλώντας στο αμερικάνικο περιοδικό "Life & Style', ο Πρατ παραδέχτηκε:

"Το διαζύγιο ήταν αληθινό! Απλά η ιδέα πίσω από αυτό ήταν διαφορετική σε σχέση με άλλα διαζύγια ζευγαριών. Ο χωρισμός έγινε μόνο και μόνο για να βοηθηθεί η καριέρα της Χάιντι επειδή ο κόσμος μισούσε εμένα"!

Το ζευγάρι βρίσκεται πια σε τόσο δεινή κατάσταση που οι γονείς της Μόντανγκ πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ μια φορά την εβδομάδα, για να αγοράσουν τα απαραίτητα για την διαβίωση της κόρης τους.

Η ίδια η Μόντανγκ δηλώνει πλέον με θάρρος πως οι πολλαπλές εγχειρήσεις που έκανε ήταν ένα μεγάλο λάθος:

"Ξόδεψα χιλιάδες δολάρια όχι μόνο στις επεμβάσεις αλλά και στην φροντίδα που έπρεπε να έχω μετεγχειριντικά. Πλήρωνα αποκλειστικές νοσοκόμες για να ελέγχουν την υγεία μου δύο φορές την ημέρα για δύο μήνες. Κάθε επίσκεψή τους, μου κόστιζε 2.000 δολάρια. Εύχομαι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να μην ξοδεύαμε τόσα χρήματα σε όλο αυτό"!

Ο δε Πρατ παραδέχτηκε πως οι δυο τους υπήρξαν πολύ ανώριμοι, πίστευαν πως το σόου και η φήμη τους θα συνεχιζόταν αλλά τελικά κατέληξαν άφραγκοι και άνεργοι: "Ότι έγινε, το προκαλέσαμε εμείς οι ίδιοι στους εαυτούς μας", ομολόγησε ο ίδιος.

Από την Κατερίνα Π.