Its show time now

25.02.2008
Επικροτώ τους νέους σχεδιαστές, οι οποίοι προάγουν την ελληνική μόδα και κάνουν ξεχωριστές επιδείξεις!

Η τρέλα του Broadway έχει χτυπήσει την Ελλάδα. Μεγάλες επιτυχίες που γεμίζουν με λάμψη τόσο τη Νέα Υόρκη όσο και το Λονδίνο έρχονται αυτούσιες στην Ελλάδα ή έστω μεταφρασμένες. «Lion Κing» (το «Νight Fever» δεν τολμώ καν να το αναφέρω!), το «Jesus Christ-Υπέρλαμπρο Άστρο», το «Μama Μia», το οποίο δικαιωματικά έρχεται στην Ελλάδα, αφού σε ένα ελληνικό νησί διαδραματίζεται το story, και το «Ρroducers», αν και ως ελληνική παραγωγή. Δεν μας χαλάει! Η παράσταση με ελληνικό τίτλο «Δύο τρελοί τρελοί παραγωγοί», των Mel Brooks και Thomas Meehan, στάθηκε στα υψηλά επίπεδα που αρμόζει στον αρχικό τίτλο.

Με απόδοση κειμένου του Σταμάτη Φασουλή και του Θοδωρή Πετρόπουλου και απόδοση στίχων της Αφροδίτης Μάνου ερμηνευμένο από ένα αυστηρά επιλεγμένο cast νεαρών ηθοποιών.

Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για musical, κάτι που καθιστά απαραίτητη την πολυτάλαντη και πολύπλευρη ερμηνεία των καλλιτεχνών. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι αναγνώστες γνωρίζετε την υπόθεση, άρα δεν χρειάζεται να σας μεταφέρω το κέφι και το γέλιο που βγάζει η υπόθεση. Πάντως, στο Θέατρο «Αλίκη» σημειώθηκε κοσμοσυρροή από επώνυμα πρόσωπα κυρίως του θεατρικού χώρου, οι οποίοι στήριξαν και επιβράβευσαν με το χειροκρότημά τους την αξιόλογη παράσταση.