Η πρώτη διαφήμιση για τα παιδιά της JLo

22.10.2010
Το "επαγγεματικό" ντεμπούτο τους μπροστά από τον φακό έκαναν τα δίδυμα της διάσημης τραγουδίστριας πρωταγωνιστώντας -μαζί με τη μαμά τους φυσικά- στη νέα διαφημιστική καμπάνια του Οίκου Gucci.


Το "επαγγεματικό" ντεμπούτο τους μπροστά από τον φακό έκαναν τα δίδυμα της διάσημης τραγουδίστριας πρωταγωνιστώντας -μαζί με τη μαμά τους φυσικά- στη νέα διαφημιστική καμπάνια του Οίκου Gucci.

Ο Μαξ (Max) και η Εμ (Emme), δυόμιση χρονών πια, έγιναν τα επίσημα πρόσωπα για την παιδική σειρά της διάσημης φίρμας, ενώ η φωτογράφησή τους μαζί με τη μαμά Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) έγινε το περασμένο καλοκαίρι στην παραλία του Μαλιμπού.

Η 41ός ετών Λατίνα σταρ μίλησε γεμάτη ενθουσιασμό για αυτή της την εμπειρία. "Μπορεί να είχαμε ξαναφωτογραφηθεί μαζί με τα παιδιά, αλλά τότε ήταν μόλις τριών εβδομάδων. Τώρα, σε αυτή την ηλικία, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Το απόλαυσα πραγματικά", ομολόγησε, ενώ τόνισε και το ενδιαφέρον που δείχνει η Εμ για τη μόδα, ήδη.

"Η Εμ διαλέγει μόνη της τα ρούχα που θα φορέσει και της αρέσει να κοιμάται με μία πριγκιπική τουαλέτα που έχει. Ο Μαξ, δυσκολεύεται να ντυθεί, γενικότερα. Προτιμά να τρέχει γύρω γύρω στο σπίτι χωρίς καθόλου ρούχα", αποκαλύπτει γελώντας η διάσημη μαμά.

Η νέα κολεξιόν Gucci αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Νοεμβρίου και με αφορμή το διεθνές λανσάρισμά της, η εταιρεία αποφάσισε να δωρίσει 1 εκατομμύριο δολάρια (€720.000) στην ξεχωριστή πρωτοβουλία της Unicef "Σχολεία για την Αφρική" καθώς και $50.000 (€36.000) στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της Λόπεζ "Maribel Institute".

Σε συνέντευξή της, η Τζένιφερ παραδέχτηκε ότι εκείνη και ο σύζυγός της, τραγουδιστής, συνθέτης και παραγωγός, Μαρκ Άντονι (Marc Anthony) ήταν ανέκαθεν ιδιαίτερα διστακτικοί σχετικά με την έκθεση των παιδιών τους στα ΜΜΕ. Ωστόσο, τα πράγματα άλλαξαν όταν τους προσέγγισε η σχεδιάστρια του διάσημου Ιταλικού Οίκου Φρίντα Τζιανίνι (Frida Giannini) για το εν λόγω πρότζεκτ που αφορούσε τελικά τη βελτίωση των συνθηκών ζωής και εκπαίδευσης των παιδιών στην Αφρική.

"Ως μητέρα, είμαι περήφανη που συμμετέχω σε μια καμπάνια προς όφελος του προγράμματος της Unicef 'Σχολεία για την Αφρική', τόνισε η Λόπεζ η οποία έχει πρόσφατα αναλάβει ακόμη έναν ρόλο, αυτόν του κριτή στο τάλεντ σόου "American Idol".

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα