Φύλλο και φτερό ο υπολογιστής της Οκσάνα Γκριγκορίεβα

22.10.2010
Τελειωμό δεν φαίνεται να έχει το σίριαλ που "παίζεται" τους τελευταίους μήνες με πρωταγωνιστές τον Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) και την 40χρονη Ρωσίδα μουσικό και μητέρα του όγδοου παιδιού του.


Τελειωμό δεν φαίνεται να έχει το σίριαλ που "παίζεται" τους τελευταίους μήνες με πρωταγωνιστές τον Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson) και την 40χρονη Ρωσίδα μουσικό και μητέρα του όγδοου παιδιού του.

Αυτή τη φορά οι εξελίξεις αφορούν την Οκσάνα Γκριγκορίεβα (Oksana Grigorieva) και τον υπολογιστή της, ο οποίος σύμφωνα με χθεσινή απόφαση του δικαστή που εξετάζει την υπόθεση, πρόκειται να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη προκειμένου να εντοπιστεί ακόμη και το παραμικρό στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει.

Παρά τις προσπάθειες των δικηγόρων της Γκριγκορίεβα να αποτραπεί μια τέτοια κίνηση λόγω των πολλών υπερβολικών προσωπικών πληροφοριών που περιέχει, τελικά, ο υπολογιστής θα ελεγχθεί διεξοδικά, και πιθανότατα για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Κάθε βίντεο, γράμμα και φωτογραφία που περιέχεται στον σκληρό δίσκο του κομπιούτερ αναμένεται να ανοιχτεί και να αξιολογηθεί ανάλογα. Ωστόσο, ο αρμόδιος δικαστής βεβαίωσε τους δικηγόρους της Οκσάνα ότι παρόλο που δεν επιτρέπεται να ελέγχει ο ίδιος από κοντά τη έρευνα των αστυνομικών, μπορεί να εξασφαλίσει την προστασία των προσωπικών δεδομένων της Ρωσίδας μουσικού.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι αμέσως μετά την επίθεση της Οκσάνα εναντίον του Μελ με ηχογραφημένες κασέτες που καταγράφουν τον ίδιο να τη βρίζει και να την απειλεί με τον χειρότερο τρόπο, εκείνος την κατηγόρησε με τη σειρά του ότι προσπάθησε επανειλημμένα να τον εκβιάσει.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο θεωρείται ότι οι πληροφορίες που περιέχονται στον υπολογιστή είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για την υπόθεση. "Ολόκληρη η ζωή μου είναι μέσα σε αυτό το κομπιούτερ", ισχυρίστηκε η Γκριγκορίεβα εξηγώντας ότι εκτός από προσωπικά κείμενα και μουσική, υπάρχουν εκεί βίντεο και αρκετές άλλες πληροφορίες για τον βραβευμένο με Όσκαρ πρώην σύντροφό της.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα