Οι γυναίκες που τον προβληματίζουν

05.02.2008
Σε αναστάτωση βρίσκεται ο Γιώργος Τσαλίκης τον τελευταίο καιρό και αφορμή για την ταραχή του είναι δύο γυναίκες: η Μάρω Λύτρα και η Κέλλυ Κελεκίδου! Τι έκαναν, όμως, στον Γιώργο οι δύο κυρίες της πίστας και τον στενοχώρησαν;

Από τη Βίκυ Διαμάντη


Σε αναστάτωση βρίσκεται ο Γιώργος Τσαλίκης τον τελευταίο καιρό και αφορμή για την ταραχή του είναι δύο γυναίκες: η Μάρω Λύτρα και η Κέλλυ Κελεκίδου! Τι έκαναν, όμως, στον Γιώργο οι δύο κυρίες της πίστας και τον στενοχώρησαν;

Σε προηγούμενο τεύχος του περιοδικού μας είχαμε γράψει για την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και τη Μάρω Λύτρα, που εμφανίζονται στο «Fix» της Θεσσαλονίκης. Η κόντρα τους τώρα συνεχίζεται με νέα επεισόδια, μια και η σχέση των δύο τραγουδιστών περνάει μια δυνατή κρίση. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή για να δούμε τι έγινε Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Μάρω Λύτρα πριν από λίγο καιρό έκαναν μια συμφωνία με επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου στην Αυστραλία για να κάνουν εκεί περίπου δέκα εμφανίσεις και να διασκεδάσουν τους ομογενείς. Η τραγουδίστρια, ο τραγουδιστής και ο επιχειρηματίας είχαν δώσει τα χέρια και είχαν συμφωνήσει τόσο για τις αμοιβές όσο και για τη διάρκεια των εμφανίσεών τους.

Λίγο πριν ετοιμάσουν, όμως, τις βαλίτσες τους για τη μακρινή Αυστραλία ο Γιώργος και η Μάρω, η δεύτερη πήρε τηλέφωνο τον επιχειρηματία και απαίτησε για να εμφανιστεί τελικά στο μαγαζί του να της δώσει διπλάσια αμοιβή από εκείνη που είχαν συμφωνήσει, αφήνοντάς τον εμβρόντητο, αφού ο άνθρωπος είχε κάνει τις ανάλογες προετοιμασίες για να προβάλει τις εμφανίσεις τους. Αυτό το έμαθε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος αρχικά προσπάθησε ήρεμα να εξηγήσει στη Μάρω ότι εκτίθενται με αυτόν τον τρόπο. Όμως, εκείνη ήταν αμετάπειστη και απέφευγε να του δώσει οριστικές απαντήσεις. Λόγο στο λόγο, λοιπόν, ένας καινούργιος καβγάς ξέσπασε ανάμεσά τους, ενώ οι εμφανίσεις τους στην Αυστραλία είναι ακόμη άγνωστο αν θα πραγματοποιηθούν.

Από την άλλη πλευρά, διαφωνίες έχει ο Γιώργος και με την Κέλλυ Κελεκίδου, με την οποία θα εμφανιστεί στο «Άνοδος Πειραιώς». Το πρόβλημα εδώ έχει να κάνει με τη μαρκίζα και με το όνομα που θα θεωρείται ότι ηγείται του σχήματος. Οι διαφωνίες τους είναι έντονες, αφού τόσο η Κέλλυ όσο και ο Γιώργος θέλουν την πρωτοκαθεδρία. Βέβαια, ο επιχειρηματίας του μαγαζιού, ο Θανάσης Πριόβολος, προσπαθεί να βρει μια λύση ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι και οι δύο τραγουδιστές να καταφέρουν να έχουν μια καλή συνεργασία επί πίστας.