Το παρασκήνιο μιας συνάντησης κορυφής

30.11.2007
Δύο χρόνια την πολιορκούσε και τελικά την έπεισε! Η Τατιάνα Στεφανίδου επεδίωκε χρόνια μια συνέντευξη με τη Μάρα Ζαχαρέα. Η πολιορκία της συζύγου του υπουργού Επικρατείας είχε ξεκινήσει από την εποχή που παρουσίαζε ακόμα το κεντρικό δελτίο στο Mega.

Δύο χρόνια την πολιορκούσε και τελικά την έπεισε!

Η Τατιάνα Στεφανίδου επεδίωκε χρόνια μια συνέντευξη με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Η πολιορκία της συζύγου του υπουργού Επικρατείας είχε ξεκινήσει από την εποχή που παρουσίαζε ακόμα το κεντρικό δελτίο στο Mega.

Τόσο η Τατιάνα Στεφανίδου όσο και κάποιοι στενοί συνεργάτες της είχαν επικοινωνήσει με τη Μάρα και της ζητούσαν να εμφανιστεί στην εκπομπή της Τατιάνας σε ένα αφιέρωμα για τη ζωή της. Η συνέντευξη αυτή δεν έγινε ποτέ... Στο μεταξύ, η Μάρα άφησε πίσω της το κανάλι της Μεσογείων και ανηφόρισε προς την Κάντζα. Την ίδια περίοδο και η Τατιάνα έκανε στροφή στην καριέρα της εγκαταλείποντας το gossip.

Από την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής περιόδου το pressing της Τατιάνας στη Μάρα ήταν έντονο Αυτή τη φορά η Μάρα Ζαχαρέα δεν ήταν αρνητική. Άλλωστε, το concept του «Αξίζει να το δεις» απέχει πολύ από τις εκπομπές που παρουσίαζε παλαιότερα η Τατιάνα. Έτσι, είπε το «ναι», ωστόσο με κάποιες προϋποθέσεις που θα έπρεπε να διασφαλιστούν απόλυτα...

Το ραντεβού των δύο λαμπερών κυριών της ελληνικής τηλεόρασης ρυθμίστηκε στο γραφείο της Μάρας Ζαχαρέα στην Κάντζα. Η Τατιάνα παρέμεινε εκεί περισσότερες από τρεις ώρες και της εξήγησε λεπτομερώς πώς σκοπεύει να στηθεί η εκπομπή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μάρα Ζαχαρέα απάντησε στις βολές που συνεχίζει να δέχεται επειδή παραμένει στη θέση της παρουσιάστριας δελτίου ειδήσεων, αλλά αναφέρθηκε και σε όσα συνέβησαν στο δελτίο του καναλιού με την αποχώρηση της Έλλης Στάη. Για τη Μάρα Ζαχαρέα μίλησαν στην εκπομπή πολλοί συνάδελφοί της και άτομα του προσωπικού της περιβάλλοντος, όχι όμως ο Θεόδωρος Ρουσσόπουλος, καθώς είναι κάτι που ξεκαθαρίστηκε εξαρχής.

Γιάννης Πολέμης