Τι «παίζει;»

22.11.2007
Κάποιες συναντήσεις τετ-α-τετ και κάποιες κοινές τους έξοδοι έκαναν τις φήμες να φουντώσουν ότι κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία υπάρχει ανάμεσά τους...

Κάποιες συναντήσεις τετ-α-τετ και κάποιες κοινές τους έξοδοι έκαναν τις φήμες να φουντώσουν ότι κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία υπάρχει ανάμεσά τους... Πρόκειται για τη Χριστίνα Παππά και τον Γιάννη Αϊβάζη, που τα κουτσομπολίστικα πηγαδάκια της σόουμπιζ τους θέλουν να είναι το νέο hot ζευγάρι της πόλης.

Οι δύο γνωστοί ηθοποιοί γνωρίζονται εδώ και αρκετό καιρό και δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει να κάνουν παρέα σε φιλικό επίπεδο. Τελευταία, όμως, οι φήμες τους θέλουν να έχουν έρθει πιο κοντά και πολλοί υποστηρίζουν ότι η φιλία τους εξελίχθηκε σε έρωτα. Κάτι κάποιες κοινές τους έξοδοι σε γνωστά στέκια της πόλης, κάτι κάποια τρυφερά τετ-α-τετ, δεν άργησε η «σχέση» τους να γίνει talk of the town και αρκετοί να αναρωτιούνται τι τρέχει με τη Χριστίνα και τον Γιάννη. Τις προάλλες οι δυο τους διασκέδαζαν ξένοιαστα σε πολύ γνωστό κλαμπ και η τρυφερότητα που υπήρχε ανάμεσά τους ήταν διάχυτη. Χόρευαν μαζί όλο το βράδυ με πολύ κέφι και δεν είχαν μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλο. Όσον αφορά τη Χριστίνα, μετά το χωρισμό της από τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα και τη σχέση της με τον Νίκο Αναδιώτη άλλωστε δεν υπήρξε επίσημα κάποιος άλλος άντρας στη ζωή της, ενώ και ο Γιάννης αυτόν τον καιρό είναι ελεύθερος. Η παρέα που έκαναν σε φιλικό επίπεδο, λοιπόν, και πάντα σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν στον καλλιτεχνικό χώρο τους έφερε πιο κοντά και διαπίστωσαν ότι έχουν περισσότερα κοινά. Βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει αν οι φήμες αυτές είναι αληθείς, καθώς και οι δύο προτιμούν να μη μιλάνε για τα προσωπικά τους. οφείλουμε όμως να ομολογήσουμε ότι είναι πολύ ταιριαστοί.