Μ. Τσαγγανη: "Ο Καπουτζίδης είναι το γούρι μου"

19.11.2007
Η ζαχαροπλάστισσα Αργυρώ, κατά κόσμον Μάγδα Τσαγγάνη, από το σίριαλ «Μαρία η άσχημη» δίνει μία εκ βαθέων συνέντευξη στο ΛΟΙΠΟΝ και μιλάει για όλους και όλα!

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ


Η ζαχαροπλάστισσα Αργυρώ, κατά κόσμον Μάγδα Τσαγγάνη, από το σίριαλ «Μαρία η άσχημη» δίνει μία εκ βαθέων συνέντευξη στο ΛΟΙΠΟΝ και μιλάει για όλους και όλα! Για τη συνεργασία της με τον Άνθιμο Ανανιάδη, την Αγγελική Δαλιάνη και τον Γιώργο Καπουτζίδη, αλλά και για το παράπονό της από την εμφάνισή της στην εκπομπή του Alpha «Πάμε πακέτο».

Ακολουθήσαμε τη Μάγδα Τσαγγάνη στα studio όπου γυρίζεται το πολυσυζητημένο σίριαλ «Μαρία η άσχημη». Με την είσοδό μας στα καμαρίνια και τα παρασκήνια καταλάβαμε πόσο πολύ αγαπούν τη Μάγδα οι συνάδελφοί της και οι τεχνικοί ή, αν θέλετε διαφορετικά, την τηλεοπτική ζαχαροπλάστισσα Αργυρώ. Κανένας δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί της, αφού προσπαθεί να είναι με όλους φίλη. Αφού αναστατώσαμε τα πλατό, καθίσαμε σε μια γωνιά μόνοι μας και κάναμε μια κουβέντα... Εκείνη την ώρα ο τηλεοπτικός της γιος, ο Νικόλας (Φώτης Σπύρος), έπαιζε μια σκηνή του σίριαλ μαζί με την Άριελ Κωνσταντινίδη. Μπήκαμε, λοιπόν, στον πειρασμό να τη ρωτήσουμε για τους πρωταγωνιστές της σειράς, αλλά και για το παράπονο που έχει από την εκπομπή «Πάμε πακέτο»...

Δεύτερη σεζόν με το «Μαρία η άσχημη». Πόσο σε χαροποιεί η τεράστια επιτυχία της σειράς;

«Πάρα πολύ. Όχι μόνο γιατί ο ρόλος είναι καταπληκτικός, αλλά και γιατί το κλίμα με όλους τους συντελεστές είναι τέλειο. Έχω να κάνω με παιδιά-διαμάντια. Όσο για το ρόλο μου, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη».

Είναι αλήθεια ότι ο Άνθιμος Ανανιάδης έχει σηκώσει ψηλά τον αμανέ; Ότι, δηλαδή, την «ψώνισε»;

«Είναι τόσο αληθινό αυτό που ακούγεται όσο αληθινό είναι ότι ο ήλιος ξεπροβάλλει από τη δύση! Για μένα είναι ήρωας! Αυτό, γιατί στην ηλικία του άλλα παιδιά όχι απλώς δεν μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε σίριαλ ή στο θέατρο, αλλά φοβούνται να πουν και δυο κουβέντες».

Καταλαβαίνεις ότι είσαι από τις πλέον αρμόδιες για να σε ρωτήσω κάποια πράγματα για τους νέους πρωταγωνιστές της σειράς. Ισχύουν και για την Αγγελική Δαλιάνη οι ίδιες φήμες;

«Για να μη λέμε πολλά λόγια, με το χέρι στην καρδιά σου λέω πως όχι. Είναι ένα καλό και γλυκό κορίτσι χαμηλών τόνων. Τη συμπαθώ και την πιστεύω πάρα πολύ».

Στεναχωριέται όταν διαβάζει τα διάφορα δημοσιεύματα για το πρόσωπό της;

«Αν και δεν την έχω ρωτήσει ποτέ, ξέρω ότι πέρυσι στεναχωριόταν πολύ. Λογικά, φέτος θα το έχει συνηθίσει πια. Εξάλλου, έχει τόση δουλειά, που αμφιβάλλω αν κοιμάται τις προβλεπόμενες ώρες».

Ας περάσουμε και πάλι στη Μάγδα. Γιατί τα τελευταία χρόνια σε βλέπουμε και σε θαυμάζουμε σε υπέροχους ρόλους και τα προηγούμενα χρόνια δεν συνέβαινε το ίδιο;

«Εμ, έτσι είναι! Ήρθε κι εμένα η ώρα μου να αποκτήσω ένα γούρι...».

Τι εννοείς με αυτό;

«Ένα όνομα: Γιώργος Καπουτζίδης»!

Άρα, να υποθέσουμε πως στην προ Καπουτζίδη περίοδο κάποιοι σε είχαν στην απέξω;

«Έτσι πιστεύω ότι είναι κι έτσι είναι!».

Όλα καλά με την τηλεόραση, από το θέατρο όμως γιατί απέχεις; Αυτό συνέβη συνειδητά ή όχι;

«Βεβαίως και απέχω συνειδητά. Δεν θέλω να παίξω σε μια παράσταση που ίσως με υποβαθμίσει. Θα παίξω στο θέατρο μόνο αν οι προτάσεις που θα μου κάνουν θα με καλύπτουν».

Ο Αλέξανδρος Ρήγας σε επέλεξε στο φοβερό, κατά πολλούς, ρόλο της ζαχαροπλάστισσας Αργυρώς. Αμφιβάλλεις πως σε μία από τις επόμενες θεατρικές παραστάσεις θα σε καλέσει να συμμετέχεις κι εσύ;

«Από το στόμα σου και στου Ρήγα το αφτί! Περιμένω με αγωνία».

Δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω και για την εμφάνισή σου στην εκπομπή του Alpha «Πάμε πακέτο». Γιατί είδαμε σχετικά λίγα πράγματα για δύο πρόσωπα καταξιωμένα, όπως εσύ και ο Φώτης Μεταξόπουλος...

«Κατ αρχήν ένιωσα την ανάγκη να πω δημόσια ευχαριστώ στον Φώτη. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, ίσως να φταίει ο τηλεοπτικός χρόνος, που είναι αμείλικτος... Πραγματικά, παιδιά, δεν ξέρω τι να πω. Πάντως, δεν ένιωσα καθόλου όμορφα από τη διάκριση αυτή».

Στη δική σας περίπτωση δεν έπαιξε καν τρέιλερ, όπως συμβαίνει πάντα. Επίσης, και στο τέλος δεν σας είδαμε να κάθεστε στον εξωτερικό καναπέ, κάτι που επίσης συμβαίνει πάντα. Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά; Τυχαία είναι;

«Ελπίζω να είναι τυχαία, γιατί αν δεν είναι τυχαία, τότε τι να πω; Όχι απλώς θα στεναχωρηθώ πάρα πολύ, αλλά θα με πιάνει απελπισία! Αλλά ακόμα κι έτσι, με πληροφόρησαν πως η συγκεκριμένη εκπομπή έπιασε πάνω από 28% τηλεθέαση. Φανταστείτε να είχε παίξει και τρέιλερ. Ίσως να έφτανε και το 30%. Άρα, δεν έχασα εγώ (Γέλια.)».