Χωρίσαμε λοιπόν...

15.11.2007
Μέχρι πρότινος ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Τώρα πια τραβάνε δρόμους χωριστούς... Ο λόγος για την Όλγα Φαρμάκη και τον Αλέξανδρο Αγγλούπα, που όλα δείχνουν ότι έβαλαν τέρμα στη σχέση τους.

Από τη Βίκυ Διαμάντη

Μέχρι πρότινος ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Τώρα πια τραβάνε δρόμους χωριστούς... Ο λόγος για την Όλγα Φαρμάκη και τον Αλέξανδρο Αγγλούπα, που όλα δείχνουν ότι έβαλαν τέρμα στη σχέση τους.

Οι δυο τους ήταν μαζί από την περασμένη άνοιξη, όταν γνωρίστηκαν μέσω μιας κοινής παρέας και από την πρώτη στιγμή διαπίστωσαν ότι η «χημεία» που υπήρχε ανάμεσά τους ήταν κάτι παραπάνω από καλή. Έτσι, η Όλγα Φαρμάκη, ένα από τα κορίτσια του Θέμου Αναστασιάδη, και ο Αλέξανδρος Αγγλούπας ερωτεύτηκαν. Από εκείνη τη στιγμή που κατάλαβαν ότι τα συναισθήματα μεταξύ τους ήταν έντονα, έγιναν αχώριστοι και ο Αλέξανδρος δεν πήγαινε πουθενά χωρίς το κορίτσι του. Μαζί πήγαν τις καλοκαιρινές διακοπές, μαζί διασκέδαζαν τα βράδια, ενώ κάποιες νύχτες μοιράζονταν την ίδια στέγη και ζούσαν ανέμελα τον έρωτά τους. Τον τελευταίο καιρό, όμως, αρκετές ήταν οι φορές που βλέπαμε τον Αλέξανδρο μόνο χωρίς την Όλγα ή την Όλγα να παραβρίσκεται σε διάφορες κοσμικές εκδηλώσεις χωρίς τον Αλέξανδρο στο πλευρό της. Οι χωριστές τους εμφανίσεις, λοιπόν, ξεσήκωσαν τις φήμες, που τους ήθελαν να έχουν πάρει την οριστική απόφαση να χωρίσουν. Μάλιστα, τις προάλλες η Όλγα είχε το πάρτι της σε πολύ γνωστό στέκι της Αθήνας, ενώ ο Αλέξανδρος την ίδια στιγμή διασκέδαζε με φιλική συντροφιά σε άλλο γνωστό κλαμπ, κάνοντας τις φήμες για το χωρισμό τους να φουντώσουν ακόμη περισσότερο. Ποιοι ήταν οι λόγοι που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση; Κάτι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της Όλγας, που την κρατούσαν για αρκετές ώρες μακριά από τον αγαπημένο της, κάτι ο Αλέξανδρος, που κι εκείνος είχε φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ανοίχθηκε ένα χάσμα ανάμεσά τους που οδήγησε αρχικά σε κρίση τη σχέση τους. Τελικά, όμως, πήραν από κοινού την απόφαση να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Το φιλικό τους περιβάλλον, φυσικά, υποστηρίζει ότι το ζευγάρι περνάει απλώς μια κρίση και ότι σε λίγο καιρό θα έχουν όλα ξεχαστεί και οι δυο τους θα είναι και πάλι μαζί.