Κίνηση συμφιλίωσης!

06.11.2007
Ο «ψυχρός πόλεμος» της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Ανδρέα Φουστάνου θα ξεκινήσει σε δύο εβδομάδες στις δικαστικές αίθουσες, όπου θα συζητηθεί η αίτηση διαζυγίου. Νέα τροπή όμως στην υπόθεση δίνουν σήμερα για πρώτη φορά οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τις δύο πλευρές.

Ο «ψυχρός πόλεμος» της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Ανδρέα Φουστάνου θα ξεκινήσει σε δύο εβδομάδες στις δικαστικές αίθουσες, όπου θα συζητηθεί η αίτηση διαζυγίου. Νέα τροπή όμως στην υπόθεση δίνουν σήμερα για πρώτη φορά οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τις δύο πλευρές. Τι θα γίνει με τη μήνυση που έχει υποβάλει ο γνωστός πλαστικός χειρουργός εναντίον της αγαπημένης τραγουδίστριας και πώς θα τακτοποιηθούν όλες οι άλλες οικονομικές εκκρεμότητες που αγγίζουν χιλιάδες ευρώ; από τον Δημήτρη Μαυρίδη

Είναι αλήθεια ότι σε λίγες μόνο ημέρες από σήμερα θα πάμε στα δικαστήρια, όπου θα συζητηθεί η αίτηση διαζυγίου, μας είπε ο δικηγόρος της Νατάσας Γιώργος Κωνσταντίνου. Μας παραξένεψε, όμως, το ότι και οι δύο δικηγόροι διέψευσαν το γεγονός ότι αυτή η δικαστική συνάντηση δεν θα έχει ως θέμα συζήτησης το ύψος της διατροφής για τη μικρή Αντριάννα, κόρη του πρώην ζευγαριού, και το σπίτι στο Κεφαλάρι, κάτι που έχει γραφτεί τον τελευταίο καιρό σε πολλά δημοσιεύματα. «Τα θέματα αυτά έχουν ήδη καθοριστεί με δικαστικές αποφάσεις. Σε λίγες ημέρες θα έχουμε μόνο το χαρτί του διαζυγίου. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλες τεράστιες οικονομικές εκκρεμότητες που θα πρέπει να τακτοποιηθούν σε άλλες δικάσιμους», μας διευκρίνισε ο κ. Κωνσταντίνου. Στο σπίτι στο Κεφαλάρι, που έχει εμβαδόν 600 τ.μ., με πισίνα και βρίσκεται σε μια κατάφυτη και καταπράσινη περιοχή, μένει πλέον η Νατάσα με την κόρη της.

Η μήνυση του Ανδρέα στη Νατάσα
Πέρυσι η συγκεκριμένη μήνυση του Ανδρέα Φουστάνου για συκοφαντική δυσφήμηση ήρθε λίγες μόνο μέρες μετά την κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων από την πλευρά της Νατάσας. Πρόκειται για δύο κινήσεις που καμία από τις δύο πλευρές δεν θέλησε να «φωτίσει» κατονομάζοντας ακριβώς ποιες είναι οι κατηγορίες που στοιχειοθετούνται εκατέρωθεν. Μεταξύ άλλων αναφερόταν ένας κοινός λογαριασμός, από όπου ο Ανδρέας Φουστάνος χρησιμοποίησε χρήματα χωρίς εκείνη να το γνωρίζει για να επενδύσει στη δουλειά του. Ακόμη γράφεται ότι «ο Ανδρέας έλειπε πολλές ημέρες από το σπίτι και ότι καταπίεζε τη Νατάσα», ισχυρισμός που δεν άργησε να προκαλέσει τη σθεναρή αντίσταση της πλευράς Φουστάνου με την επίσημη γραμμή ότι «ο Ανδρέας έλειπε από το σπίτι γιατί τελείωνε τη δουλειά του αργά ή έπρεπε να πηγαίνει στο Πανεπιστήμιο Κομοτηνής, όπου δίδασκε, ή να παρευρίσκεται σε συνέδρια του εξωτερικού». Κάτι που σύμφωνα με το δικηγόρο Κώστα Λύτρα «ήταν ανακριβή στοιχεία και ύβρεις». Και γι αυτό ακριβώς η πλευρά της Νατάσας έκανε λόγο για «πραγματικά περιστατικά που με μάρτυρες μπορούν να επιβεβαιωθούν».

Γεφυρώνεται το χάσμα;
Σήμερα τα πράγματα φαίνονται να έχουν αλλάξει σημαντικά, αφού, σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο κ. Λύτρας, «δεν αποκλείεται να μη γίνει τελικά το δικαστήριο της μήνυσης που είχε καταθέσει ο κ. Φουστάνος», αφήνοντας εμμέσως πλην σαφώς να διαφανεί μέσα από τη συζήτησή μας ότι γίνεται μια προσπάθεια εδώ και λίγες μέρες να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών, που τις πρώτες τουλάχιστον στιγμές της διένεξης φαινόταν αγεφύρωτο. Το σίγουρο είναι ότι «τόσο ο Ανδρέας Φουστάνος όσο και η Νατάσα Θεοδωρίδου επιθυμούν να λυθεί με τον πιο ήσυχο τρόπο καθεμία από τις τελευταίες αυτές εκκρεμότητες, αφού και οι δύο θέλουν να χαράξουν το δικό τους δρόμο ευτυχίας και να ξαναφτιάξουν την προσωπική τους ζωή», μας εκμυστηρεύτηκαν άνθρωποι που τους γνωρίζουν καλά.