Μούσχουρη καλεί Παπαρίζου!

23.10.2007
Τι το ήθελε η Έλενα Παπαρίζου να πει ότι φέτος θα ξεκουραστεί και δεν θα εμφανιστεί σε κάποιο σχήμα μπας και βάλει μπροστά για κάνα κουτσούβελο με τον αγαπημένο της Τόνι; Πολλοί, μεταξύ αυτών η Νάνα Μούσχουρη, της προτείνουν διεθνή καριέρα.

Από τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΙΔΗ


Τι το ήθελε η Έλενα Παπαρίζου να πει ότι φέτος θα ξεκουραστεί και δεν θα εμφανιστεί σε κάποιο σχήμα μπας και βάλει μπροστά για κάνα κουτσούβελο με τον αγαπημένο της Τόνι; Πολλοί, μεταξύ αυτών η Νάνα Μούσχουρη, της προτείνουν διεθνή καριέρα.

Την ερχόμενη Κυριακή η Έλενα Παπαρίζου εμφανίζεται στη γαλλική τηλεόραση και το TV 5 Monde, όπου θα τραγουδήσει μπροστά σε 8 εκατομμύρια τηλεθεατές μόνο στη Γαλλία! Όχι, δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά για τη μοναδική εμφάνιση της «Νumber Οne» Έλενας στο πλευρό της Νάνας Μούσχουρη.

Πιο συγκεκριμένα, η επόμενη εκπομπή του «Vivement Dimanche», που προβάλλεται εδώ και 10 χρόνια με τεράστια επιτυχία, είναι αφιερωμένη στη Μούσχουρη. Η εκπομπή αυτή λοιπόν, που έχει μαγνητοσκοπηθεί και θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή, είναι αφιερωμένη στη βιογραφία της Μούσχουρη, που μόλις κυκλοφόρησε, αλλά και στην τελευταία συναυλία της καριέρας της, την οποία θα δώσει στην «Οpera Garnier» του Παρισιού. Για το λόγο αυτό η μεγάλη Ελληνίδα σταρ των 300 εκατομμυρίων πωλήσεων παγκοσμίως αποφάσισε να προσκαλέσει στην εκπομπή την Έλενα Παπαρίζου, την οποία θεωρεί την καλύτερη τραγουδίστρια της νέας γενιάς.

Εκεί η Έλενα, αφού πρώτα τραγούδησε μια διασκευή πασίγνωστου γαλλικού τραγουδιού της Σελίν Ντιόν ξεσηκώνοντας το κοινό, ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ντουέτο-έκπληξη με τη Νάνα Μούσχουρη. Μια συμμετοχή που θεωρείται σημαντικό βήμα στην καριέρα της, δεδομένου ότι στην ίδια εκπομπή ήταν καλεσμένοι ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς, η Μόνικα Μπελούτσι και πολλοί άλλοι διάσημοι.

Θα υποδυθεί τη Νάνα
Στην ίδια εκπομπή όταν η Νάνα ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο να μεταφέρει στον κινηματογράφο τη βιογραφία της, απάντησε θετικά. Η σπουδαία ερμηνεύτρια, όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός της, «έχει ήδη δεχθεί πρόταση από μεγάλο χολιγουντιανό στούντιο και οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τους ερχόμενους μήνες, οπότε και η μεγάλη τραγουδίστρια θα προτείνει κάποια ονόματα υποψηφίων για να την υποδυθούν». Πληροφορίες λένε ότι μεταξύ αυτών θα είναι και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία δεν διαθέτει μόνο τη φωνή, αλλά έχει και την ανάλογη ακτινοβολία. Εξάλλου, η Νάνα έχει πει αρκετές φορές ότι εκτιμά το ταλέντο της Έλενας και σε κάποιες περιπτώσεις οι προσπάθειές της να γευτεί τη διεθνή επιτυχία της θυμίζουν το δικό της ξεκίνημα στο τραγούδι.

Για τη Σουηδία στη Eurovision;
Την ίδια στιγμή οι δημοσκοπήσεις για τον ερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι έχουν ήδη ξεκινήσει. Στο site της σουηδικής κρατικής τηλεόρασης, μάλιστα, οι επισκέπτες έχουν ήδη δείξει την προτίμησή τους στην Έλενα Παπαρίζου, η οποία θα ήθελαν να τους εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό!