Απόπειρα αυτοκτονίας πασίγνωστης ηθοποιού!

23.10.2007
Η ανεργία, τα προβλήματα στην προσωπική της ζωή και η έλλειψη επαφής με το κοινό, που την έχει λατρέψει, ώθησαν πριν από λίγο καιρό πασίγνωστη ηθοποιό σε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η ανεργία, τα προβλήματα στην προσωπική της ζωή και η έλλειψη επαφής με το κοινό, που την έχει λατρέψει, ώθησαν πριν από λίγο καιρό πασίγνωστη ηθοποιό σε απόπειρα αυτοκτονίας. Πρόκειται για μια πολύ γοητευτική ύπαρξη, που κάποια στιγμή ένιωσε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της και τη ζωή να της κλείνει την πόρτα. Αν και έχει περάσει πια σε φάση ανάκαμψης, εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάθλιψη.

Ψηλή, μελαχρινή, εντυπωσιακής ομορφιάς, η ηθοποιός μεσουρανούσε τη δεκαετία του 90. Τα τελευταία χρόνια ένιωθε ότι η ζωή της ήταν γεμάτη προβλήματα. Η μακροχρόνια σχέση της είχε τελειώσει οριστικά, αφήνοντάς τη με πληγωμένη καρδιά. Η ίδια δεν προσπάθησε να βρει και να αγαπήσει κάποιον άλλον άντρα, αλλά προτίμησε τη μοναξιά. Μοναδική παρηγοριά τής είχε απομείνει η δουλειά της, που, σύμφωνα με τις δηλώσεις της, λατρεύει. Το καλοκαίρι που πέρασε, όμως, ένιωσε ότι στη ζωή της πλέον δεν υπάρχει κανένας στόχος...

Ένας φίλος της θιασάρχης της είχε υποσχεθεί από τον περασμένο χειμώνα ότι θα την έπαιρνε μαζί του στην παράσταση που ετοίμαζε για το καλοκαίρι και η ίδια είχε εναποθέσει όλες της τις ελπίδες σε αυτήν τη συνεργασία. Όταν όμως έφτασε το καλοκαίρι, διαπίστωσε ότι ο φίλος και πρώην συνεργάτης της την είχε ξεχάσει και είχε αθετήσει την υπόσχεσή του. Τότε ένιωσε ότι έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της και ότι οι φίλοι της την εγκατέλειψαν. Έψαξε να βρει κάποια άλλη παράσταση, όμως τίποτα δεν έγινε, με αποτέλεσμα να μείνει άνεργη όλο το καλοκαίρι. Η απογοήτευσή της ήταν μεγάλη κι έτσι ένα βράδυ πήρε την απόφαση να «φύγει» από τη ζωή παίρνοντας αντικαταθλιπτικά χάπια.

Πράγματι πήρε πολλά χάπια και έπεσε σε κώμα. Σε αυτή την κατάσταση τη βρήκε λίγες ώρες αργότερα φιλικό της πρόσωπο στο σπίτι της, από όπου πέρασε για να δει τι κάνει. Ο ίδιος ανησυχούσε για εκείνη, αφού λίγες ώρες νωρίτερα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά μαζί της και σε μια κρίση ειλικρίνειας του είχε πει ότι δεν αντέχει πλέον τη ζωή της μέσα στην ανεργία και τη μιζέρια. Μόλις λοιπόνκατάφερε να μπει σπίτι της και την είδε σε αυτή την κατάσταση, τη μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο για να γίνει ό,τι χρειαζόταν και τελικά η γνωστή ηθοποιός τα κατάφερε και σώθηκε. Μετά από αυτό το γεγονός ανάρρωνε για λίγο καιρό στο σπίτι της, ενώ παράλληλα ψυχολόγος είχε αναλάβει να τη στηρίξει και να τη βοηθήσει να δει πιο αισιόδοξα τη ζωή. Φυσικά, δεν έκανε κοσμικές εμφανίσεις και δεν τη βλέπαμε πουθενά και μόνο λίγοι φίλοι έρχονταν σε επαφή μαζί της, προκειμένου να της συμπαρασταθούν και να της κάνουν παρέα εκείνες τις δύσκολες ώρες, που πραγματικά άλλαξαν τη ζωή της για πάντα.