Ξανθιά «αγριόγατα»

19.10.2007
Μπορεί να μη θέλει να αποκαλύψει τη σχέση της με πολύ γνωστό επιχειρηματία η Ελεονώρα Μελέτη, ωστόσο το σημάδι στο μάγουλό του μαρτυράει πολλά.

Μπορεί να μη θέλει να αποκαλύψει τη σχέση της με πολύ γνωστό επιχειρηματία η Ελεονώρα Μελέτη, ωστόσο το σημάδι στο μάγουλό του μαρτυράει πολλά. Βλέπετε, η «αγριόγατα» Ελεονώρα τις προάλλες πάνω σε έναν καβγά με τον αγαπημένο της έκανε κατά λάθος μια χειρονομία, με αποτέλεσμα να του γδάρει το μάγουλο με τα νύχια της.

Δεν της έφταναν όλα τα άλλα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει η παρουσιάστρια, ήρθε και ο καβγάς με τον αγαπημένο της κι έδεσε το... γλυκό! Γιατί μπορεί φέτος να πίνει πικρό «Πρωινό καφέ» και να ακούει ένα σωρό σχόλια για την εκπομπή της αλλά και για την ίδια, στην αγκαλιά όμως του αγαπημένου της όλα τα ξεχνούσε... Τουλάχιστον μέχρι πριν από λίγες ημέρες!

Οι δυο τους βρίσκονταν παρέα στο σπίτι και συζητούσαν για τα προσωπικά τους αλλά και για τη δουλειά, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η παρουσιάστρια τον τελευταίο καιρό και την πίεση που νιώθει να βαραίνει τις πλάτες της. Κουβέντα στην κουβέντα, όμως, δεν άργησε η στιγμή που διαφώνησαν για διάφορα επαγγελματικά θέματα, ενώ όταν εκείνος αναφέρθηκε σε μια συνεργάτιδά της με καλά λόγια, η ζήλια της φούντωσε! Από τη μία ο εκνευρισμός, από την άλλη η ζήλια, η Ελεονώρα μεταμορφώθηκε σε αγριόγατα και δεν έλεγε να ηρεμήσει με τίποτα. Ο τσακωμός τους ήταν έντονος και κάποια στιγμή η παρουσιάστρια άθελά της προέβη σε μια αδέξια χειρονομία, με αποτέλεσμα να του καταφέρει κατά λάθος μια γρατσουνιά στο μάγουλο. Πολλοί ήταν εκείνοι που τον είδαν την επομένη με τη γρατσουνιά και αναρωτήθηκαν τι του συνέβη, όμως κανείς δεν γνώριζε ότι πίσω από το σημάδι κρυβόταν η Ελεονώρα.