Γιατί εσύ κι όχι εγώ;

12.10.2007
Πολλές φορές οι φημολογούμενες κόντρες μεταξύ των TV stars και των πρωταγωνιστών της showbiz έχουν τα βαθύτερά τους αίτια στη ζήλια. Η εμφάνιση, η επιτυχία, τα προσόντα και τα χαρίσματα γίνονται συχνά λόγος για να μην τα έχεις καλά με τους γύρω σου, αλλά και με τον εαυτό σου. Αλήθεια ή ψέματα, το θέμα έχει γούστο!

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Πολλές φορές οι φημολογούμενες κόντρες μεταξύ των TV stars και των πρωταγωνιστών της showbiz έχουν τα βαθύτερά τους αίτια στη ζήλια. Η εμφάνιση, η επιτυχία, τα προσόντα και τα χαρίσματα γίνονται συχνά λόγος για να μην τα έχεις καλά με τους γύρω σου, αλλά και με τον εαυτό σου. Αλήθεια ή ψέματα, το θέμα έχει γούστο!

Ανανιάδης - Πλαϊνης: Η διαφορά ύψους
Τόσο ο Άνθιμος Ανανιάδης όσο και ο Χρήστος Πλαϊνης έχουν καταφέρει να γίνουν οι «αγαπημένοι» των γυναικών και να θεωρούνται από τους πιο γοητευτικούς άντρες της τηλεόρασης.

Οι θαυμάστριές τους πολλές και η αναγνωρισιμότητα τεράστια. Υπάρχει ωστόσο κάτι που κάνει τον Άνθιμο να «ζηλεύει» τον Χρήστο... είναι η διαφορά ύψους που έχουν μεταξύ τους. Ο τηλεοπτικός Αλέξης Μαντάς του σίριαλ του Mega «Μαρία η άσχημη» είναι αρκετούς πόντους πιο κοντός από τον κολλητό του στη σειρά Δημήτρη Βρετό. Βέβαια, αυτό μπορεί να μην τον απασχολεί ιδιαίτερα, δεν παύει όμως να είναι κάτι που συχνά ο Άνθιμος του εκμυστηρεύεται στις φιλικές τους συζητήσεις.

Παπακαλιάτης - Καπουτζίδης: Κόντρα για την επιτυχία
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια όλη σχεδόν η Ελλάδα περίμενε με αγωνία την επόμενη τηλεοπτική δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Κάθε του δημιουργία καθήλωνε τους τηλεθεατές και έκανε τα μηχανάκια της AGB να χτυπάνε κόκκινο! Περασμένα μεγαλεία, αφού στην πορεία ένα άλλο αστέρι έμελλε να λάμψει, ο Γιώργος Καπουτζίδης. Εύλογα θα αναρωτηθείτε τι σχέση έχουν οι κοινωνικές σειρές του πρώτου με τις κωμικές του δεύτερου. Όσοι όμως γνωρίζουν καλά το παρασκήνιο ξέρουν ότι ο Καπουτζίδης με το «Παρά πέντε» του κέρδισε τις εντυπώσεις στο μεγάλο κανάλι, τοποθετώντας για λίγο σε δεύτερη μοίρα τον Χριστόφορο. Δικαιολογημένα, λοιπόν, κάποιοι ισχυρίζονται πως ο Παπακαλιάτης δεν θέλει να ακούει ούτε και να βλέπει το συνάδελφό του.

Τριφύλλη - Γερμανού: Το «Ραντεβού στα τυφλά»
Όλοι θυμόμαστε την επιτυχία που έκανε η Βάσια Τριφύλλη με το τηλεπαιχνίδι «Ραντεβού στα τυφλά» στις αρχές του 90. Η επιτυχία αυτή επανέρχεται, όχι όμως με τη Βάσια στο τιμόνι της εκπομπής, αλλά με τη Ναταλία Γερμανού. Στην περίπτωσή τους δεν υπάρχουν κόντρες και αντιζηλίες, αφού η Βάσια δηλώνει θαυμάστρια της Ναταλίας. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν ζηλεύει την τύχη της, που φέτος θα κλείνει εκείνη «Ραντεβού στα τυφλά» στον Alpha. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να δούμε ως guest στο τηλεπαιχνίδι και την κ. Τριφύλλη, που την έχουμε ταυτίσει με αυτό.

Σεϊταρίδης - Μαμαλάκης: Τον άφησε γυναίκα, γιατί το έπαιξε Μαμαλάκης
Μπορεί ο Γιώργος να μη γνωρίζεται με τον Ηλία Μαμαλάκη, ωστόσο τον «ζηλεύει» πολύ. Όλα ξεκίνησαν πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ο Γιώργος ήταν ακόμα άγνωστος. Προκειμένου να «ρίξει» μια γυναίκα που του άρεσε, δήλωσε δεινός μάγειρας, χωρίς όμως να γνωρίζει τίποτα από μαγειρική. Όταν η γυναίκα αυτή διαπίστωσε πως όλα ήταν ένα παραμύθι για να την εντυπωσιάσει, τον άφησε στα κρύα του λουτρού, λέγοντάς του: «Άντε γεια, που θες να το παίξεις και Μαμαλάκης»! Το περιστατικό είναι πραγματικό και μας το εκμυστηρεύτηκε γελώντας ο ίδιος ο ηθοποιός, αναφέροντάς μας επίσης πως έκτοτε ζηλεύει τον κ. Μαμαλάκη όσο κανέναν άλλον άντρα.

Χαραλαμπίδου - Μενεγάκη: Θα ήθελε να συνδυάσει καριέρα και οικογένεια όπως η Μενεγάκη
Πάντα ειλικρινής η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, δεν δίστασε να μας δηλώσει πως αν θα ένιωθε ζήλια για κάποια άλλη γυναίκα στο χώρο της τηλεόρασης, δεν θα ήταν για άλλη από την Ελένη Μενεγάκη. Όχι τόσο γιατί έχει μια πορεία που πολλές θα ήθελαν να χαράξουν, αλλά γιατί κατάφερε παράλληλα να δημιουργήσει και μια ολοκληρωμένη οικογένεια μέσα από έναν άκρως επιτυχημένο γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο. Από αυτό μπορεί πολύ εύκολα να καταλάβει κανείς πως η επίσης ταλαντούχα d.j. και παρουσιάστρια Μάγκυ θα ήθελε να ήταν κι εκείνη μαμά! Ποτέ δεν είναι αργά, Μάγκυ, και τώρα που παντρεύεσαι και νοικοκυρεύεσαι για δεύτερη φορά μπορείς να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα.

Χριστοφόρου - Χατζηγιάννης: Αχ να μπορούσα κι εγώ!
Το όνειρο του Κύπριου Κωνσταντίνου Χριστοφόρου ήταν να κάνει καριέρα στην Ελλάδα και να γίνει ο αγαπημένος τραγουδιστής των συμπατριωτών του. Λογάριαζε, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο, που στην προκειμένη περίπτωση τα χρέη του εκτελεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Όσο και αν προσπαθεί ο Κωνσταντίνος με τις ομολογουμένως πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, δεν κατάφερε ποτέ να επισκιάσει το συνάδελφό του, ο οποίος κάθε χρόνο, σε κάθε μουσικό διαγωνισμό, ανακηρύσσεται πρώτος στις προτιμήσεις του κυπριακού κοινού. Λογικό είναι, λοιπόν, να αισθάνεται μια μικρή ζήλια για τον Μιχάλη. Αξίζει όμως να σημειώσουμε πως και ο Κωνσταντίνος είναι από τα αγαπημένα πρόσωπα του κόσμου στη Μεγαλόνησο, άσχετα αν δεν αγγίζει τη δημοτικότητα του Μιχάλη Χατζηγιάννη.