Θα κουμπαριάσει τελικά με τον «Κatman»;

17.10.2007
Δεν έχει απαντήσει ακόμη η Αννίτα στον «Κatman» αν τον θέλει για νονό του γιου της! Και ο συμπαθής Νίκος Κατέλης αγωνιά. Μπορεί ο ευτραφής καλλιτέχνης των «Παρατράγουδων» και του «Je t aime

Δεν έχει απαντήσει ακόμη η Αννίτα στον «Κatman» αν τον θέλει για νονό του γιου της! Και ο συμπαθής Νίκος Κατέλης αγωνιά. Μπορεί ο ευτραφής καλλιτέχνης των «Παρατράγουδων» και του «Je t aime» να είναι η μασκότ του σόου και να φέρνει τηλεθέαση, άλλο όμως να βάλει λάδι στο παιδί σου. Έτσι, το ζεύγος Νίκου Καρβέλα και Αννίτας Πάνια συζητούν και μάλιστα πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κουμπαριάσουν μαζί του.

Πρόταση-βόμβα απηύθυνε ο Κατέλης στην τηλεοπτική του «μητέρα», που σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

«Θέλω να βαφτίσω το μωρό της Αννίτας», είπε στους δημοσιογράφους κι έτσι έστειλε μήνυμα εμμέσως πλην σαφώς στην αγαπημένη του παρουσιάστρια.

Τι είπε εκείνη όταν της μετέφεραν τα λεγόμενά του; Επιφυλάχθηκε και έσπευσε να το συζητήσει με τον καλό της Νίκο Καρβέλα, που αυτή την εποχή σίγουρα ετοιμάζει τα νανουρίσματα που θα παραδίδουν στην αγκαλιά του Μορφέα το αγγελούδι του. Βέβαια, ο «Κatman» δεν είναι ο μόνος ενδιαφερόμενος. Υπάρχει πληθώρα προσφορών, τόσο από τον κύκλο του Καρβέλα όσο και της Αννίτας. Ποιον θα επιλέξουν και ποιον θα δυσαρεστήσουν; Όπως μας λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός τους, το πιο προφανές είναι ότι θα πάνε στη λύση των πολλών νονών, που συνηθίζεται πλέον στις βαφτίσεις διάσημων μωρών.