Γαμπρός σε 18 μήνες!

16.10.2007
Μια δυναμική Λέων ή μια φλογερή Κριός θα σύρει τον Γρηγόρη στο χορό του Ησαϊα, σύμφωνα με την Ιωάννα Αυγερινού, που με το καλημέρα στον «Όμορφο κόσμο» πρόβλεψε γάμο, και μάλιστα λίαν συντόμως.

Μια δυναμική Λέων ή μια φλογερή Κριός θα σύρει τον Γρηγόρη στο χορό του Ησαϊα, σύμφωνα με την Ιωάννα Αυγερινού, που με το καλημέρα στον «Όμορφο κόσμο» πρόβλεψε γάμο, και μάλιστα λίαν συντόμως.

Κάνετε προβλέψεις σε προσωπικούς αστρολογικούς χάρτες, αφού σας το ζητήσουν πρώτα. Σας ζήτησε κάτι τέτοιο και ο Γρηγόρης;

«Ναι, έγινε μια πρώτη κουβέντα στις αρχές της εκπομπής μεταξύ σοβαρού και αστείου. Ήθελε να μάθει για τους επόμενους μήνες της ζωής του».

Και τι προβλέψατε;

«Να πω ότι με το χάρτη του Γρηγόρη, μέχρι να τον φτιάξω και να τον ερμηνεύσω, ασχολήθηκα μια ολόκληρη μέρα. Είναι σημαντική μελέτη. Του είπα ότι τους επόμενους μήνες το ζώδιό του Τοξότης ευνοείται πάρα πολύ. Τον βοηθάνε πάρα πολύ, πάντως, και οι εξαιρετικά ευνοϊκές όψεις του ωροσκόπου του. Και γι αυτόν το συνδυασμό των παραγόντων που είδα στο χάρτη του είπα και πρόβλεψα ότι τους επόμενους 18 μήνες κατά πάσα πιθανότητα θα τον δούμε να ντύνεται γαμπρός και να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας».

Και τι ζώδιο πρέπει να έχει η ιδανική νύφη για να μιλήσουμε για την απόλυτη ευτυχία του Γρηγόρη;

«Σίγουρα η ιδανική νύφη θα πρέπει να ανήκει στα ζώδια της Φωτιάς, να είναι Κριός ή Λέων».

Πώς άκουσε αυτές τις προβλέψεις ο ίδιος;

«Ενθουσιάστηκε και, φυσικά, το διασκέδασε. Όπως κάνει άλλωστε κάθε φορά που ακούει κάτι ωραίο για εκείνον».

Αλήθεια, πώς προέκυψε η πρόταση για τον «Όμορφο κόσμο»;

«Είχα πάει να κάνω δοκιμαστικό για τη συγκεκριμένη στήλη της εκπομπής από πέρυσι, αλλά τότε μου είπαν αποκλείεται, μιας και για τη συγκεκριμένη θέση δεν έψαχναν άτομο. Με κάλεσαν, λοιπόν, φέτος».

Η Ιωάννα Αυγερινού, που παρουσιάζει καθημερινά τη στήλη των αστρολογικών προβλέψεων μέσα από το πρωινό του Γρηγόρη, δεν είναι τυχαία επιλογή του καναλιού. Με πολυετείς σπουδές στο Κοινοτικό και Διεθνές Δίκαιο στα σπουδαιότερα πανεπιστήμια του εξωτερικού, ξέρει ότι από μικρή έχει ένα χάρισμα. Χάρισμα να μελετάει και να ερμηνεύει τους αστρικούς χάρτες. Δραστηριότητα που σύντομα οδήγησε τους πιο διάσημους celebrities του εξωτερικού αλλά και της Ελλάδας να της ζητούν μια πρόβλεψη για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά τους.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ