Ποιος χωρίζει την Κατερίνα;

16.10.2007
Εδώ και μερικούς μήνες οι φήμες θέλουν την παρουσιάστρια να αντιμετωπίζει προβλήματα στην πολυετή σχέση της με το Θεσσαλονικιό Γιάννη Κωνσταντινίδη.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΙΔΗ


Εδώ και μερικούς μήνες οι φήμες θέλουν την παρουσιάστρια να αντιμετωπίζει προβλήματα στην πολυετή σχέση της με το Θεσσαλονικιό Γιάννη Κωνσταντινίδη. Αν και οι δυο τους έκαναν αρκετές προσπάθειες να σώσουν τη σχέση τους, τα «χτυπήματα» που δέχτηκε η Κατερίνα κάτω από τη ζώνη ήταν τόσο δυνατά, που έγραψαν τίτλους τέλους στον έρωτά της με τον Γιάννη.

Περνάει μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της, παραδέχονται πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον της Κατερίνας Καραβάτου. Μοναδική διέξοδο βρίσκει στην εργασία της, ενώ δεν θέλει να μένει καθόλου μόνη και τις ώρες που δεν δουλεύει προσπαθεί να βρίσκεται με κόσμο, ανάμεσα στους δικούς της ανθρώπους, στους αγαπημένους της. Τι έγινε όμως και οδηγήθηκε στο χωρισμό;

«Δεν μπόρεσαν να εκμηδενίσουν τα χιλιόμετρα που τους κρατάνε χώρια σε όλη τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν», αποκαλύπτει πολύ δικός της άνθρωπος. «Είναι δύσκολο να κρατήσεις μια σχέση εξ αποστάσεως για τόσα χρόνια που ήταν τα παιδιά μαζί. Ήδη έκλειναν 5 χρόνια, εκ των οποίων τα τρία ήταν αρραβωνιασμένοι. Συσσωρεύονται η μοναξιά και η κούραση και οι τσακωμοί εύκολα δημιουργούνται και από μικρές αφορμές», συμπληρώνουν τα ίδια άτομα από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, προσπαθώντας να δώσουν μια εξήγηση στο χωρισμό της. Ρόλο όμως στο χωρισμό του Γιάννη και της Κατερίνας έπαιξαν μόνο οι αποστάσεις ή μήπως και κάποιες φήμες που κυκλοφόρησαν και ήθελαν την Κατερίνα να δέχεται τα βέλη επίμονου φλερτ από διάσημο θαυμαστή της; Πράγματι, η Κατερίνα δέχτηκε ένα ύπουλο χτύπημα την περσινή σεζόν...

Άλλωστε, η επιτυχία του «Κους κους το μεσημέρι» ήταν λογικό να δημιουργήσει έριδες κι εκείνη να βρίσκεται στο στόχαστρο σχολιασμού. Όλα αυτά έφτασαν και στ αφτιά του Γιάννη. Η απόσταση ανάμεσά τους μεγάλωσε ακόμη περισσότερο. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισαν από κοινού να μείνουν για κάποιο διάστημα χωριστά. Ήθελαν και οι δύο να σκεφτούν και να πάρουν αποφάσεις για τη σχέση τους, αν και όλα έδειχναν ότι έφτανε το τέλος. Η Κατερίνα επέστρεψε στην Αθήνα, καθώς τα επαγγελματικά της τη θέλουν εδώ, ενώ ο Γιάννης βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα, όπου έχει τη βιοτεχνία του.

Και μπορεί στα προσωπικά της η Κατερίνα να βιώνει την ανασφάλεια και τη θλίψη, στα επαγγελματικά της όμως φέτος είναι πιο σίγουρη για τον εαυτό της, αφού ξεκίνησε με αισιοδοξία τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ενώ το όνομά της εξακολουθεί να φιγουράρει ανάμεσα στους επικρατέστερους υποψήφιους αντικαταστάτες της Ελένης Μενεγάκη στο πρωινό του Alpha.