Η αποχώρηση από τον Αlpha

15.10.2007
Η φήμη ότι η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου του Alpha Δώρα Γιαννακάκη αποχωρεί από το σταθμό κυκλοφορούσε από την περασμένη εβδομάδα.

Η φήμη ότι η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου του Alpha Δώρα Γιαννακάκη αποχωρεί από το σταθμό κυκλοφορούσε από την περασμένη εβδομάδα.

Η επίσημη, όμως, ανακοίνωση του Alpha τη Δευτέρα επιβεβαίωσε ότι η κ. Γιαννακάκη αποχώρησε από τη διεύθυνση του γραφείου Τύπου του σταθμού. Πολύτιμη συνεργάτιδα, στήριξε το σταθμό και ανταποκρίθηκε στα καθήκοντά της με εντιμότητα και χαρακτήρα. Η ίδια στην επιστολή που έστειλε στους τηλεοπτικούς συντάκτες ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με το σταθμό και σημείωσε: «Μετά από 11 χρόνια συνεργασίας οι δρόμοι μας με τον Alpha χωρίζουν. Με την ευκαιρία αυτή αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για τη συνεχή και πολύτιμη βοήθειά σας, καθώς και για τα αισθήματα εκτίμησης και αγάπης απέναντί μου. Θέλοντας να πιστεύω ότι κι εγώ ανταποκρίθηκα ανάλογα, ελπίζω ότι σύντομα θα υπάρξει συνέχεια της συνεργασίας μας». Φυσικά, στο σταθμό επικρατεί αρκετός αναβρασμός και ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές για το πρόσωπο που θα αναλάβει το γραφείο Τύπου του καναλιού. Σύμφωνα με τις φήμες που ακούγονται μέχρι στιγμής, επικρατέστερη για τη θέση θεωρείται η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου Ενημερωτικού του Mega Έρση Βότση. ΒΙΚΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ