Βέρα στο δεξί πριν από τα Χριστούγεννα

12.10.2007
Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν πριν από τα Χριστούγεννα οι δύο γνωστοί πρωταγωνιστές, που ο έρωτάς τους δημοσιοποιήθηκε για πρώτη φορά από το ΛΟΙΠΟΝ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΙΑΝΑ ΜΑΤΖΑΡΙΔΟΥ


Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβουν πριν από τα Χριστούγεννα οι δύο γνωστοί πρωταγωνιστές, που ο έρωτάς τους δημοσιοποιήθηκε για πρώτη φορά από το ΛΟΙΠΟΝ. Λίγους μήνες αργότερα και πάλι πρώτοι δημοσιεύσαμε κοινή τους συνέντευξη, στην οποία μιλούσαν για τη σχέση τους. Τώρα, λοιπόν, ήρθε η ώρα να γράψουμε πρώτοι για το γάμο τους!

Είναι από αυτές τις ιστορίες που μοιάζουν με παραμύθι ή με ταινία του Χόλιγουντ. Συνέβη όμως στα δικά μας τηλεοπτικά πλατό κι έχει αίσιο τέλος. Γνωρίστηκαν στα «Φτερά του Έρωτα», μια παλιά σειρά της ΝΕΤ, κι έγιναν ζευγάρι μετά από τρία χρόνια συνύπαρξης στη «Βέρα στο δεξί», όπου ως Στράτος και Ρεγγίνα έζησαν απίστευτα πάθη.

Διακριτικοί και άνθρωποι χαμηλών τόνων, αρχικά δεν παραδέχτηκαν ανοιχτά τη σχέση τους και απέφευγαν να μιλάνε για τα προσωπικά τους σχέδια.

Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια συζούν στο σπίτι της Μαριάννας στους Θρακομακεδόνες, προσπαθούσαν να μη δίνουν λαβές για σχόλια.

Πριν από μερικούς μήνες και σχεδόν όταν η «Βέρα» έριχνε αυλαία στο Mega μας παραχώρησαν κοινή συνέντευξη, όπου για πρώτη φορά χαλάρωσαν και παραδέχθηκαν κάποιες αλήθειες.

Το σενάριο που γίνεται πραγματικότητα

«Θεωρείτε ότι στις μέρες μας μπορεί να υπάρξει τόσο μεγάλη αγάπη όπως αυτή του Στράτου και της Ρεγγίνας;» τους είχαμε ρωτήσει τότε.

«Μια χαρά μπορεί. Δεν υπάρχει περίπτωση η τέχνη να ξεπεράσει τη ζωή. Η τέχνη είναι πάντα ένα βήμα πίσω από τη ζωή», μας είχε απαντήσει η Μαριάννα.

Επόμενο για μια σχέση που άντεξε 4 χρόνια να ρωτήσουμε αν αντιμετωπίζουν και στην προσωπική τους ζωή το σύντροφό τους με την υπομονή και την επιμονή των ηρώων που ερμήνευσαν στη «Βέρα»;

«Ναι, έχω πολλή υπομονή. Παλεύω για τα πράγματα που θεωρώ ότι πρέπει να γίνουν», είχε παραδεχτεί εκείνη. Κι εκείνος αινιγματικός, αλλά παράλληλα σαφής είχε ξεκαθαρίσει: «Κάτι που θα μου μπει στο μυαλό ή στην καρδιά θα κοιτάξω να το κερδίσω». Προφανώς ο έρωτας και η αγάπη τους νίκησε οποιουσδήποτε ενδοιασμούς και, όπως μαθαίνουμε από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας της Μαριάννας, το ζευγάρι έχει αποφασίσει να ενώσει και επίσημα τις ζωές του λίγο πριν από το τέλος του 2007. Φυσικό ήταν να θελήσουμε να μάθουμε περισσότερα για το timing. Γιατί τόσο βιαστικά; Υπάρχει περίπτωση η Μαριάννα να είναι έγκυος, αφού δείχνει να έχει πάρει κάποια παραπάνω κιλά στις εμφανίσεις της στο σίριαλ «Αν υπήρχες, θα σε χώριζα» του Αlpha.

«Δεν γνωρίζω κάτι», μας είπε το άτομο που διακριτικά μας αποκάλυψε στη συνέχεια το εξής: «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο γάμος θα γίνει γύρω στις 18 Δεκεμβρίου, γιατί το 2008 είναι δίσεκτο και θα ήθελαν να το αποφύγουν. Κουμπάροι θα είναι η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης».

Το ζευγάρι θα εξακολουθήσει να μένει στο σπίτι της Μαριάννας, που είναι αρκετά μεγάλο για να φιλοξενήσει και ένα ή δύο παιδιά.

Πώς θα είναι ο έγγαμος βίος τους; Σας παραπέμπουμε στα δικά τους λεγόμενα, που εγγυώνται ένα βίο ανθόσπαρτο.

Στην ερώτηση «Θα κάνατε πολλές θυσίες για τον άνθρωπό σας;» η Μαριάννα απάντησε: «Για τον άντρα της ζωής μου θα έκανα τα πάντα. Είμαι παραδοσιακή γυναίκα. Θέλω να σιδερώνω τα πουκάμισα του άντρα μου και να του μαγειρεύω».