Οι κυρίες της πίστας!

05.10.2007
Τι επιλέγουν οι επώνυμες κυρίες της εγχώριας showbiz για τις εμφανίσεις τους στην πίστα; Ποια νέα σύνολα αγόρασαν, τι καινούργια αξεσουάρ βρήκαν και ποιοι είναι οι αγαπημένοι τους σχεδιαστές; Το ΛΟΙΠΟΝ τρυπώνει στις γκαρνταρόμπες των σταρ και σας αποκαλύπτει το στυλ τους.

Aπό τη Βίκυ Διαμάντη


Τι επιλέγουν οι επώνυμες κυρίες της εγχώριας showbiz για τις εμφανίσεις τους στην πίστα; Ποια νέα σύνολα αγόρασαν, τι καινούργια αξεσουάρ βρήκαν και ποιοι είναι οι αγαπημένοι τους σχεδιαστές; Το ΛΟΙΠΟΝ τρυπώνει στις γκαρνταρόμπες των σταρ και σας αποκαλύπτει το στυλ τους.

Πέγκυ Ζήνα
Στην Ιταλία ντύνεται η δημοφιλής τραγουδίστρια. Φέτος θα είναι επί σκηνής με τον Πασχάλη Τερζή και θεωρεί ότι είναι μία από τις πιο σημαντικές της συνεργασίες τα τελευταία χρόνια. Για το λόγο αυτό ψάχνει το απόλυτο σύνολο που θα φορέσει στις φετινές της εμφανίσεις. Το βέβαιο είναι ότι οι τουαλέτες της φέτος θα είναι haute couture και μοναδικές, ενώ από πλευράς κόστους θα πιάσουν κορυφή. Αγαπημένοι της σχεδιαστές η Donatela Versace και ο Roberto Cavalli, ο οποίος είναι από τους πιο δημοφιλείς σχεδιαστές στις Ελληνίδες τραγουδίστριες. Πρόσωπο της εμπιστοσύνης της αποκάλυψε ότι οι δημιουργίες που θα επιλέξει θα ξεπερνούν από πλευράς κόστους καθεμία τα 15.000 ευρώ.

Νατάσα Θεοδωρίδου
Η αγαπημένη τραγουδίστρια προτιμά το κλασικό ντύσιμο, αλλά πού και πού κάνει μικροεκπλήξεις και εμφανίζεται με πιο προχωρημένα σύνολα. Της αρέσουν τα έντονα χρώματα, που ταιριάζουν στη δυναμική προσωπικότητά της. Το καλοκαίρι για τις εμφανίσεις της επέλεξε έναν Έλληνα σχεδιαστή, που δεν είναι άλλος από τον Βασίλειο Κωστέτσο! Οι φήμες την θέλουν να ντύνεται με ρούχα από τις συλλογές του Κωστέτσου και το φετινό χειμώνα που θα εμφανίζεται στο «Βοτανικό». Ποτέ δεν λέει «όχι» όμως και σε ένα Burberrys, αφού το έχει δηλώσει κατά καιρούς ότι είναι από τα αγαπημένα της.

Έλενα Παπαρίζου
Προτίμηση στους Ιταλούς σχεδιαστές μόδας δείχνει ότι έχει η Έλενα Παπαρίζου. Ποιος δεν θυμάται, άλλωστε, την εντυπωσιακή της εμφάνιση στη σκηνή της Eurovision με εκείνο το μοναδικό δημιούργημα του Roberto Cavalli, που πραγματικά έκοβε την ανάσα; Στις εμφανίσεις της επί πίστας, λοιπόν, η Έλενα εμπιστεύεται το διάσημο Ιταλό σχεδιαστή και για άλλη μια χρονιά μάλλον είναι σίγουρο ότι δεν θα πει «όχι» στα τολμηρά σύνολά του που θα προβάλλουν τις καμπύλες της. Φυσικά, δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να φορέσει και ιδιαίτερες δημιουργίες από τις συλλογές των Dolce & Gabanna ή κάποιου άλλου Ιταλού μετρ. Το πιο ακριβό σύνολό της, όπως ακούγεται, θα ξεπεράσει φέτος σε αξία τις 20.000 ευρώ!

Θέλξη
Είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της πίστας και οι φαν της, αν και βρίσκεται στα πρώτα της βήματα, είναι πάρα πολλοί. Πριν από λίγες ημέρες η εντυπωσιακή Θέλξη έκανε πρεμιέρα στο «Caramela» και όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο για τις ενδυματολογικές της προτιμήσεις. Ποιος την έντυσε; Μα φυσικά ο Βασίλειος Κωστέτσος, που ντύνει πολλές Ελληνίδες σταρ. Το styling της βέβαια επιμελήθηκε ο Χάρης Σιανίδης και η Θέλξη ήταν χάρμα οφθαλμών!

Καίτη Γαρμπή
Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος η Καίτη Γαρμπή θέλει να εντυπωσιάσει. Σύμμαχός της η κουμπάρα και φίλη της Σήλια Κριθαριώτη, που κατά καιρούς την έχει ντύσει με μοναδικές δημιουργίες της. Φυσικά, θα επιλέξει για την γκαρνταρόμπα της και ρούχα του Roberto Cavalli, με τον οποίο διατηρούν πολλά χρόνια φιλία και στο παρελθόν υπήρξε η μούσα του. Τα παπούτσια και τα αξεσουάρ της τα αγοράζει με ειδική παραγγελία σε «πριβέ μπουτίκ» της Ιταλίας, ενώ κάτι ακούγεται για ένα σύνολο που θα ξεπεράσει σε αξία τις 20.000 ευρώ.

Δέσποινα Βανδή
Η μεγάλη σταρ έχει τον πρώτο λόγο στις στυλιστικές επιλογές, αν και έχει τη βοήθεια της στυλίστριάς της Αλεξάνδρας Κατσαϊτη, και για να καταλήξει στα σύνολα του φετινού βεστιάριου της ξόδεψε πολλές ώρες shopping στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από το περιβάλλον της, όλα τα αξεσουάρ της θα έχουν ελαφρώς ακραίες τάσεις από πλευράς στυλ, ενώ τα σύνολα που θα επιλέξει είναι ακυκλοφόρητα! Την προτίμησή της, πάντως, αναμένεται να δείξει και φέτος στους οίκους Balmain, Gucci, Lanvin, Nina Ricci, ενώ στο παρελθόν την έχουμε δει στην πίστα με μοναδικά κομμάτια ή αξεσουάρ της Chanel.

Μαριάντα Πιερίδη
Η Μαριάντα θέλει να κλέψει άλλη μια σεζόν τις εντυπώσεις με τις sexy εμφανίσεις της. Η κυρία, άλλωστε, θεωρείται από τις πιο καλοντυμένες της πίστας και το απέδειξε, αφού οι ενδυματολογικές της επιλογές όχι μόνο συμβαδίζουν με τη μόδα, αλλά είναι και κομψότατες. Πριν από λίγο καιρό η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε στην Ιταλία, όπου μαζί με το στυλίστα της Σωτήρη Τσαγδή έκαναν τα απαραίτητα ψώνια. Δημιουργίες και γόβες με την υπογραφή του σχεδιαστή Αlexander McQueen, τουαλέτες της φίρμας Pucci και πέδιλα Casadei. Στα αξεσουάρ «παίζει» ο Roberto Cavalli, ενώ στα κοσμήματα οι επιλογές της είναι Hugo Boss και Chopard.

Γωγώ Μαστροκώστα
Η σέξι Γωγώ ψηφίζει δαγκωτό Βασίλειος Κωστέτσος για τις εμφανίσεις της. Ο Βασίλειος εξάλλου γνωρίζει πολύ καλά το στυλ της αλλά και το γούστο της και ξέρει πώς να την βγάλει στην πίστα θεά. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα που έγινε η πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου «Skyladiko VΙΡ» η Γωγώ εντυπωσίασε και εισέπραξε πολύ θετικές κριτικές. Δερμάτινα σύνολα που αναδεικνύουν τις καμπύλες της και ζωηρόχρωμα φορέματα με παγέτες και στολίδια, που την κάνουν να λάμπει ακόμη περισσότερο.

Έλλη Κοκκίνου
Οι στυλιστικές της επιλογές είναι από τις πιο κομψές και θεωρείται από τις πιο καλοντυμένες στη νυχτερινή διασκέδαση. Η νιόπαντρη Έλλη Κοκκίνου ετοιμάζεται πυρετωδώς να ανέβει στην πίστα του «Βοτανικού». Η δημοφιλής τραγουδίστρια δίνει όμως μεγάλη σημασία και στα αξεσουάρ, αλλά και στα παπούτσια και φροντίζει ώστε και η παραμικρή λεπτομέρεια να είναι στην εντέλεια. Στο παρελθόν ντύθηκε με Julien MacDonald, αλλά φόρεσε και πιο εκκεντρικά κομμάτια κάποιων Γάλλων σχεδιαστών. Για φέτος κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό τι θα φορέσει στις εμφανίσεις της στην πίστα, γιατί θέλει να κάνει έκπληξη στους θαυμαστές της. Πάντως, το Vera Wang νυφικό της έκλεψε τις εντυπώσεις και πολλές το ζήλεψαν.

Άντζελα Δημητρίου
Το μαύρο χρώμα προτίμησε λόγω πένθους η Άντζελα Δημητρίου για τις εμφανίσεις της στα «Αστέρια». Τα ρούχα που επέλεξε πήραν πολύ θετικές κριτικές και είναι διά χειρός Kathy Heyndels. Οι εμφανίσεις της, παρότι φέτος δεν παίζει με τα έντονα χρώματα όπως συνήθως, έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και είδαμε μια «Λαίδη» πιο κομψή από ποτέ.