5 ερωτήματα ζητούν απάντηση από την ωραία Ελένη

21.09.2007
Λίγα 24ωρα πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα η Ελένη Μενεγάκη έχει καταφέρει να κάνει τη δημοσιογραφική πιάτσα να συζητάει γι αυτήν. Θα εμφανιστεί κανονικά στην εκπομπή της;

από τον Δημήτρη Μαυρίδη


Λίγα 24ωρα πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα η Ελένη Μενεγάκη έχει καταφέρει να κάνει τη δημοσιογραφική πιάτσα να συζητάει γι αυτήν. Θα εμφανιστεί κανονικά στην εκπομπή της; Γιατί δεν πηγαίνει στις συσκέψεις; Πώς εξελίσσεται η εγκυμοσύνη της; Έχει κάνει ακόμη και τα μωρά (βλ. τρέιλερ) να παραμιλούν!

Γιατί δεν εμφανίζεται στο τρέιλερ της εκπομπής;

Όπως μας είπαν από τον Alpha, τo concept των διαφημιστικών σποτ του πρωινού δίνει έμφαση στη «νέα άφιξη», που θα ομορφύνει τη ζωή της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. Για το λόγο αυτό και επελέγησαν μωρά που παίζουν με διάφορα χρωματιστά κουτιά. Άλλωστε, η εγκυμοσύνη και το μωρό είναι το φετινό της κρυμμένο χαρτί για την τρίτη σεζόν στο κανάλι της Κάντζας.

Ποιος θα την αντικαταστήσει στο πλατό ;

Πολύ μελάνι έχει χυθεί για το ποιος θα πάρει το δίσκο του καφέ και θα σερβίρει το πρωινό στην Κάντζα την περίοδο που η Μενεγάκη θα γεννάει το τρίτο της παιδί. Για την «ηλεκτρική θέση», όπως έχει αποδειχθεί από την ιστορία, του παρουσιαστή του πρωινάδικου του Alpha έχουν ακουστεί τα ονόματα της Κατερίνας Καραβάτου, του Ανδρέα Μικρούτσικου, αλλά και του Θανάση Πάτρα. Απ όσο γνωρίζουμε, η ίδια δεν επιθυμεί να αντικατασταθεί από κανέναν παρουσιαστή με εμπειρία σε πρωινή εκπομπή. Γι αυτό και όταν ρωτήθηκε από τους ιθύνοντες του καναλιού σε ποιον θα έδινε τη σκυτάλη, είπε ξεκάθαρα ότι «και μόνη της να μείνει η ομάδα των συμπαρουσιαστών της (σ.σ.: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Κατερίνα Ζαρίφη, Άση Μπήλιου, Χρίσλα Γεωργακοπούλου και Θανάσης Αναγνωστόπουλος) καλά θα τα καταφέρουν». Λέγεται ότι συζητάει το όνομα του Νίκου Αλιάγα, δεν ξέρουμε όμως τι λέει ο Νίκος γι αυτό. Πάντως, επιλογή από την ίδια μεταξύ Κατερίνας Καραβάτου και Ανδρέα Μικρούτσικου δεν υφίσταται. «Ακόμη και η Λάσπα είναι προτιμότερη», μας είπε στενός συνεργάτης της.

Γιατί δεν παρουσιάστηκε στην πρώτη σύσκεψη;

Θυμόσαστε που στην πρώτη καλοκαιρινή σύσκεψη της ομάδας της εκπομπής δεν πήγε η Ελένη γιατί, όπως μας είπε επίσημα το κανάλι, δεν υπήρχε κλιματισμός στο στούντιο κι έτσι προτίμησε να πάει στα γραφεία της εταιρείας παραγωγής που είχαν air condition, αλλά έλειπαν οι συνεργάτες; Ε λοιπόν ούτε και στο πρώτο σημαντικό ραντεβού στα στούντιο Κάππα, το πρωί της περασμένης Δευτέρας, δεν εμφανίστηκε. Γράφτηκε ότι η Ελένη ένιωσε έντονη αδιαθεσία και γι αυτό δεν παρέστη. Επίσημα το κανάλι διαψεύδει ρητώς οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας. Μιλήσαμε με το διατροφολόγο της εκπομπής Τάσο Παπαλαζάρου και μας είπε: «Δεν προβλεπόταν να βρίσκεται στα στούντιο ούτως ή άλλως. Ήταν μια συνάντηση ρουτίνας της συντακτικής ομάδας και των λοιπών συντελεστών και βρεθήκαμε για να συζητήσουμε τα θέματα που θα θίξουμε στις πρώτες εκπομπές».

Πόσο θα λείψει από την εκπομπή;

Και στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της η ωραία Ελένη έλειψε ακριβώς το ίδιο διάστημα, σαράντα τρεις ημέρες ακριβώς. Αυτό θα τηρήσει και φέτος, αφού αυτό το διάστημα θεωρεί ότι είναι το σωστό, ώστε να έχει ξεπεταχτεί το μωρό. Τόσο άλλωστε χρειάζεται για να χάσει και τα περίπου δέκα κιλά της εγκυμοσύνης.

Τι θα κάνει από την επόμενη σεζόν η ξανθιά παρουσιάστρια;

«Σέβομαι το συμβόλαιό μου και το τηρώ», έχει πει κατ επανάληψη η Ελένη. Επίσης, έχει δηλώσει: «Κακό είναι που θέλω να είμαι στην ίδια τηλεοπτική στέγη με τον άντρα μου;». Παραθέτουμε τελευταία την πιο εντυπωσιακή από τις πρόσφατες δηλώσεις της για πιθανή μετακίνησή της στο κανάλι που δουλεύει ο Γιάννης Λάτσιος:

«Ίσως θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε κάτω από διαφορετικές τηλεοπτικές στέγες».

Τα συμπεράσματα δικά σας.