Βρήκε το ταίρι του

18.09.2007
«Η γυναίκα της ζωής μου» τραγουδάει ο νεαρός ερμηνευτής, αυτήν τη φορά όμως όχι για τη Ναταλία Γερμανού, αλλά για τη Λίτσα, μια κοπέλα που εδώ και λίγο καιρό «συμπληρώνει» το άλλο του μισό. Πρόκειται για ένα νεαρό κορίτσι, μελαχρινό με γκριζοπράσινα μάτια, 22 χρόνων, που κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να «κλέψει» την καρδιά του.

Από τη Ρενέ Σαραντινού

Ηγνωριμία τους έγινε τυχαία υπό συνθήκες που μόνο η ζωή καταφέρνει να κάνει κατάλληλες. Σε ένα μικρό διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ο Θάνος αποφάσισε να επισκεφθεί τους γονείς του στο Αλιβέρι της Εύβοιας. Την ίδια χρονική στιγμή βρέθηκε στο ίδιο μέρος και η Λίτσα, που χρειάστηκε να ταξιδέψει μέχρι εκεί ως αντιπρόσωπος του μπαμπά της, ο οποίος έχει εργοστάσιο πλαστικών, διότι είχε δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στη συνεργασία τους με καταστήματα της περιοχής.

Μια καφετέρια στον Κάραβο Αλιβερίου όπου σταμάτησαν και οι δύο να πιουν τον καφέ τους ήταν η αφετηρία για το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης στη ζωή του ανερχόμενου τραγουδιστή. Από εκείνη την ημέρα οι δυο τους έγιναν αχώριστοι.

Η σχέση τους μετράει λιγότερο από ένα μήνα, ενώ δεν έχει δει ακόμα τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που επιθυμεί ο Θάνος και επομένως σέβεται απόλυτα η αγαπημένη του. Όλο αυτόν τον καιρό οι έξοδοί τους είναι μακριά από κοσμικές συγκεντρώσεις, δεν επιδιώκουν να δώσουν στόχο και κινούνται διακριτικά και αθόρυβα. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν χαίρονται τον έρωτά τους μπροστά στα περίεργα μάτια του κόσμου. Δεν τους λείπουν λοιπόν οι αγκαλιές, τα φιλιά ούτε και οι τρυφερές περιπτύξεις.

Είναι ελεύθεροι, άνετοι και απολαμβάνουν τον έρωτά τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ