Έφτιαξε την προίκα του

19.09.2007
Νέος, ωραίος και με... προίκα! Ο λόγος για τον Νίκο Βέρτη, που φαίνεται ότι βάλθηκε για τα καλά να κάνει την προίκα του, αφού πρόσφατα δαπάνησε ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό προκειμένου να αγοράσει όχι ένα, αλλά δύο σπίτια.

Νέος, ωραίος και με... προίκα! Ο λόγος για τον Νίκο Βέρτη, που φαίνεται ότι βάλθηκε για τα καλά να κάνει την προίκα του, αφού πρόσφατα δαπάνησε ένα υπέρογκο χρηματικό ποσό προκειμένου να αγοράσει όχι ένα, αλλά δύο σπίτια. Ο δημοφιλής τραγουδιστής έκανε ένα όνειρό του πραγματικότητα, αφού πριν από λίγο καιρό μεταφέρθηκε στο νέο του σπίτι στο Πανόραμα της Βούλας, μια τριώροφη μεζονέτα 350 τ.μ. Ένα οίκημα που παρέχει κάθε πολυτέλεια στον ιδιοκτήτη της. Μάλιστα, ο ίδιος ο Νίκος Βέρτης επιμελήθηκε τους χώρους του, αφού θα αποτελέσει τη μόνιμη κατοικία του στην Αθήνα. Δεν θέλησε λοιπόν να στερήσει από τον εαυτό του τίποτα από εκείνα που μπορεί να απολαμβάνει, γι αυτό φρόντισε να βάλει τζακούζι και έφτιαξε το δικό του γυμναστήριο, για να μπορεί να γυμνάζεται κατ οίκον. Εκτός από τα παραπάνω ο επιτυχημένος καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει στο καινούργιο του σπίτι και ένα μικρό βεστιάριο, το οποίο εμπλουτίζει συνεχώς, καθώς του αρέσει πολύ να αγοράζει ρούχα.

Όσον αφορά στο εσωτερικό του σπιτιού, έχει άριστη διαρρύθμιση, μεγάλους και άνετους χώρους και είναι διακοσμημένο με μοντέρνα έπιπλα. Ο Νίκος, ως γνωστόν, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και δεν θα μπορούσε να αγοράσει ένα τέτοιο σπίτι μόνο στην Αθήνα, αφού ούτε στην ιδιαίτερη πατρίδα του διέθετε κάτι αντίστοιχο. Επειδή λοιπόν λατρεύει τον τόπο του και ήθελε να έχει κι εκεί το δικό του κεραμίδι, προέβη παράλληλα σε μία ακόμη αγορά. Αγόρασε άλλη μία, διώροφη αυτήν τη φορά, μεζονέτα 220 τ.μ. στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Τα δύο σπίτια μοιάζουν όσον αφορά στο στυλ τους και έχουν το ίδιο μοντέρνο ύφος.

Ο νεαρός τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την απόκτηση των κατοικιών του, ενώ, όπως εκμυστηρεύτηκε σε πολύ κοντινό του πρόσωπο, θεωρεί ότι ο Θεός τον βοήθησε και του χάρισε πολλά. Άλλωστε, είναι άνθρωπος χαμηλών τόνων και με στοιχεία στο χαρακτήρα του που σπάνια συναντάς σε καλλιτέχνες.

Αγαπάει πολύ τη δουλειά του και είναι αφοσιωμένος σ' αυτήν και, φυσικά, χαίρεται όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω του.

Έτσι, μπορεί και απολαμβάνει τους κόπους του, καθώς έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει πολύ αγαπητός και στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζεται να επικρατεί το αδιαχώρητο, ενώ τα τραγούδια του γίνονται μεγάλες επιτυχίες.

Παρ όλα αυτά και αν και μικρός στην ηλικία, ο Νίκος πατάει γερά στα πόδια του από την αρχή της καριέρας του, κλείνει τ αφτιά του στις... Σειρήνες και συνεχίζει την ανοδική του πορεία.

ΡΕΝΕ ΣΑΡΑΝΤΙΝΟΥ