ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΙΣΟΔΟΣ

13.09.2007
Το παιχνίδι του promotion το ξέρουν αρκετά καλά ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί.

Το παιχνίδι του promotion το ξέρουν αρκετά καλά ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί. Σιγά, λοιπόν, που δεν θα φρόντιζαν ώστε η εμφάνισή τους στη Γαλλία για το 33ο Φεστιβάλ Αμερικανικού Κινηματογράφου να μην ήταν πέρα για πέρα εντυπωσιακή, δεδομένου μάλιστα πως ο ηθοποιός θέλει να «σπρώξει» και τη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί. Η είσοδος του ζεύγους στο ξενοδοχείο, λοιπόν, μπορεί να ήταν θεαματική προς τέρψιν των φωτογράφων, όμως ήταν προμελετημένη! Αυτό αποκάλυψαν υπάλληλοι του ξενοδοχείου, οι οποίοι ανέφεραν ότι Τζολί και Πιτ είχαν κάνει check in πολλές ώρες πριν κάνουν την εντυπωσιακή είσοδο που κατέγραψαν φωτογράφοι και κάμερες. Όπως μάλιστα ανέφεραν, οι δύο σταρ είχαν φροντίσει να ξεκουραστούν κιόλας στη σουίτα τους, έτσι ώστε να είναι φρέσκοι στην επίσημη είσοδό τους στο κατάμεστο από δημοσιογράφους ξενοδοχείο. Τα πάντα ήταν καλά σχεδιασμένα, καθώς τους περίμενε ένα αυτοκίνητο στο γκαράζ του ξενοδοχείου, το οποίο βγήκε από μία από τις εξόδους δίχως κανείς να αντιληφθεί ποιοι ήταν μέσα σε αυτό και αφού έκανε βόλτα σε κάνα δυο τετράγωνα, γύρισε στην κεντρική είσοδο, όπου Πιτ και Τζολί έπαιξαν τους ρόλους τους άψογα.

ΕΛΛΙΠΗ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Τα είδε όλα η Βικτόρια Μπέκαμ όταν κατάλαβε ότι στον κήπο του σπιτιού της στο Λος Άντζελες περιφερόταν ένας άγνωστος! Οι υπεύθυνοι ασφαλείας προσπάθησαν να τον συλλάβουν, αλλά τους ξέφυγε, αγχώνοντας περισσότερο τη Βικτόρια, που είδε για δεύτερη φορά τα μέτρα φύλαξης να έχουν κενά!

ΓΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ
«Ου γαρ έρχεται μόνον το γήρας», λέει ο λαός. «Άς τους να λένε», υποστηρίζει η Μισέλ Πφάιφερ, που, παρότι έχει σβήσει 49 κεράκια, δείχνει πιο όμορφη από ποτέ και μάλιστα πρόσφατα αναδείχθηκε και μέσα από ψηφοφορία ως η πιο ελκυστική celebrity της ηλικίας της! Το μυστικό της; «Δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο, απλώς καλό φαγητό, άσκηση και αρκετές ώρες ύπνου», όπως λέει η ίδια, που άφησε πίσω της στη σχετική ψηφοφορία άλλες πιο μικρές, όπως η 41ετών Σίντι Κρόφορντ (2η θέση) και η 45άχρονη και πρόσφατα μαμά διδύμων Μάρσια Κρος (5η θέση).

ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕ ΚΑΤΙ;
Η εμφάνιση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς πριν από λίγες μέρες στους δρόμους του Μπέβερλι Χιλς προκάλεσε ποικίλα (αρνητικά) σχόλια. Κι αυτό γιατί το φόρεμα που φορούσε ήταν κοντό, υπερβολικά κοντό, και ήταν εμφανές ότι μάλλον κάτι είχε ξεχάσει να βάλει κάτω από αυτό! Η ίδια, βέβαια, δεν έδειξε να νοιάζεται και τόσο, καθώς εκείνο που την «έκαιγε» ήταν το αυτοκίνητό της, που είχε ακινητοποιηθεί διότι δεν είχε βενζίνη!

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΜΕΝΗ
Όχι απλώς ξενύχτησε η Κέιτ Μος, αλλά στην κυριολεξία ξημερώθηκε στο πάρτι όπου ήταν προσκεκλημένη. Το 33χρονο μοντέλο εμφανίστηκε στο συγκεκριμένο πάρτι νωρίς το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου και έφυγε τη Δευτέρα τα ξημερώματα! Φυσικά, δεν πήγε μόνη της, αφού συνοδευόταν από νεαρό άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος πάντως φαίνεται ότι την έχει αναζωογονήσει. Διότι μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί η διάθεση που έδειχνε η Μος, που αδιαφορώντας για τους παρευρισκόμενους στο χώρο, έδινε «καυτά» φιλιά στο συνοδό της. Μάλιστα, δεν νοιαζόταν ούτε και για το τι έκανε η φίλη της, η Νταβίνια Τέιλορ, που ήταν σχεδόν όλη την ώρα δίπλα της, αλλά το μόνο που την ένοιαζε ήταν να γεύεται το συνοδό της. Από τον οποίο «ξεκολλούσε» μόνο για να πάρει λίγο αέρα ή για να βρει και άλλο ποτό. Οι κακές γλώσσες, πάντως, που βρέθηκαν στο πάρτι υποστήριζαν ότι το μοντέλο αντιδρούσε έτσι διότι ήθελε να «πνίξει» τον πόνο της για το χωρισμό της από τον Πιτ Ντόχερτι.

ΕΦΤΑΙΓΕ ΑΛΛΟΣ
«Κύλησε» στα ναρκωτικά και στο αλκοόλ εξαιτίας της αγάπης που είχε για τον Τζιάνι Βερσάτσε! Αυτό υποστήριξε η Ναόμι Κάμπελ, η «μαύρη γαζέλα» της μόδας, επισημαίνοντας ότι δεν μπόρεσε να αντέξει το χαμό και κυρίως τον τρόπο που χάθηκε του καλού της φίλου. «Πληγώθηκα βαθιά. Δεν μπόρεσα ψυχικά και σωματικά να αντέξω αυτόν το χαμό κι έψαχνα για στήριγμα», είπε η 37χρονη Κάμπελ, που, παρότι έχει ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, δείχνει ότι μάλλον δεν έχει καταφέρει να ξεφύγει 100%. Η κοινωνική εργασία, βέβαια, που αναγκάστηκε να προσφέρει πριν από κάμποσο καιρό την βοήθησε κάπως, αλλά οι παλιές αμαρτίες της δύσκολα θα σβηστούν.

ΕΝΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΔΩΡΟ
Το αγαπημένο Μίνι Κούπερ της Μαντόνα άλλαξε χέρια! Η διάσημη τραγουδίστρια πήρε την απόφαση να το αποχωριστεί, αν και το λάτρευε, καθώς πληροφορήθηκε ότι θα «πέσει» σε καλά χέρια και πιο συγκεκριμένα σε εκείνα της κόρης ενός από τους σωματοφύλακές της. Η νεαρή θα πάρει το πτυχίο της κι έτσι το δώρο που θα λάβει για την αποφοίτησή της είναι το «κουπεράκι» που κατάφερε να αγοράσει ο μπαμπάς της από τη Μαντόνα.

ΤΟΥ' ΚΟΨΕ ΤΟ... ΒΗΧΑ
Ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Λόπεζ, ο Ογιάνι Νοά, σχεδίαζε να γράψει ένα βιβλίο για τη ζωή μαζί της, να δημοσιεύσει φωτογραφίες τους και να κερδίσει χρήματα. Έκανε, όμως, το λάθος να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του και το δικαστήριο στο οποίο προσέφυγε η J.Lo. του απαγόρεψε κάθε ενέργεια με την οποία μπορούν να γίνουν γνωστές προσωπικές στιγμές της.

ΚΛΗΣΗ ΕΣΥ, ΓΛΩΣΣΑ ΕΓΩ!
Της έκοψε κλήση για παράνομο παρκάρισμα και αυτή του έβγαλε γλώσσα! Δράστης η Χέδερ Μιλς, η εν διαστάσει σύζυγος του σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ, που είχε παρκάρει σε χώρο στάθμευσης ατόμων με αναπηρία. Ο αστυνομικός δεν πείστηκε από τη δικαιολογία της Μιλς, δείχνοντάς του ότι το ένα της πόδι είναι τεχνητό, καθώς το αυτοκίνητό της δεν είχε το απαιτούμενο σήμα. Έτσι, ο αστυνομικός ξεκίνησε τη διαδικασία για να κόψει την κλήση εξοργίζοντας τη Μιλς, που μόλις τον είδε να της γυρίζει την πλάτη, του έβγαλε τη γλώσσα της επιδεικτικά! Ήταν άτυχη όμως, διότι ο φωτογραφικός φακός του αστυνομικού οχήματος την «έπιασε» κι έτσι πλέον έχει διπλό μπελά.

ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΤΟ ΧΑΡΕΜΙ
Στη γύρα για να βρει νύφη έχει βγει ο βασιλιάς της Ζουαζιλάνδης. Το έργο του, βέβαια, δεν είναι και τόσο εύκολο, παρόλο που προσφέρει όλα τα καλά στις υποψήφιες νύφες. Όμως, οι έως τώρα αναζητήσεις του έχουν πέσει στο κενό, ίσως γιατί όποια πάρει την απόφαση γνωρίζει πως θα πρέπει να μοιραστεί το βασίλειο με 13 ακόμη συζύγους του.

ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ, ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ
Και εγένετο εγκυμοσύνη! Η Χάλι Μπέρι το είχε βάλει στόχο της να γίνει κάποια μέρα μάνα. Ε, αυτό δεν θα αργήσει πλέον, καθώς, όπως γνωστοποίησε η 41ετών ηθοποιός, είναι έγκυος. Η Μπέρι βαδίζει ήδη στον τρίτο μήνα εγκυμοσύνης και περιμένει με αγωνία τη μεγάλη ώρα.