Γάμος πριν από τα Χριστούγεννα

20.09.2007
Την απόλυτη ευτυχία ζουν αυτό τον καιρό η Χρυσάνθη Ντάφλα και ο αγαπημένος της Δημήτρης Χατζηαράπογλου.

Την απόλυτη ευτυχία ζουν αυτό τον καιρό η Χρυσάνθη Ντάφλα και ο αγαπημένος της Δημήτρης Χατζηαράπογλου. Το ζευγάρι ξεπέρασε την κρίση στη σχέση του και πλέον κάνουν σχέδια για το κοινό τους μέλλον...

Ένα πολύ ερωτικό καλοκαίρι έζησαν φέτος η Χρυσάνθη Ντάφλα και ο Δημήτρης Χατζηαράπογλου. Το ζευγάρι στις αρχές του καλοκαιριού πέρασε μια μεγάλη κρίση στη σχέση του, που τους οδήγησε στα πρόθυρα του οριστικού χωρισμού. Δεν έμειναν, όμως, για πολύ χώρια, αφού ο έρωτάς τους κατάφερε να υπερπηδήσει τα εμπόδια και να βγει νικητής. Έτσι, μέσω κοινών φίλων ξαναήρθαν σε επαφή. Όταν ο ένας βρέθηκε εντελώς «τυχαία» απέναντι στον άλλο σε μια κοινή παρέα, τα δυνατά συναισθήματα που ένιωθαν άρχισαν να φαίνονται έντονα. Ήρθαν λοιπόν πιο κοντά και πάλι και σιγά σιγά κατάφεραν να αφήσουν πίσω τους τα όποια προβλήματα τους είχαν οδηγήσει σε ρήξη και αποφάσισαν να δώσουν άλλη μία ευκαιρία στη σχέση τους.

Λίγες μέρες αργότερα, στα μέσα πια του καλοκαιριού, η Χρυσάνθη και ο Δημήτρης έκαναν ένα ρομαντικό ταξίδι στη Σαντορίνη, όπου πέρασαν υπέροχα ζώντας τον απόλυτο έρωτα. Άτομα του φιλικού περιβάλλοντος του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι σύντομα θα τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να ενώνονται με τα δεσμά του γάμου, μιας και ο γνωστός επιχειρηματίας έχει ήδη προτείνει στη Χρυσάνθη όχι μόνο να συγκατοικήσουν, αλλά και να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα, δηλαδή να κάνουν οικογένεια. Γύρω στα Χριστούγεννα, λοιπόν, οι δύο νέοι προβλέπεται ότι θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης, αφού είναι πολύ ερωτευμένοι και θέλουν να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους με τη δημιουργία της δικής τους οικογένειας.