Χάρης: η πρώτη ορκωμοσία!

19.09.2007
Οι κοσμικοί στην πρώτη γραμμή! Και δεν εννοώ στην haute couture κάποιου διάσημου σχεδιαστή, αλλά στη μάχη.

Οι κοσμικοί στην πρώτη γραμμή! Και δεν εννοώ στην haute couture κάποιου διάσημου σχεδιαστή, αλλά στη μάχη. Αυτό να δω... Τον Χάρη Σιανίδη με G3 να φυλάει τα πάτρια εδάφη και να κάνει αναγνώριση στον... οχτρό που καραδοκεί.

Πλάκα πλάκα, δεν λέτε πάλι καλά που πήγε; Γιατί μήπως ξεχάσαμε σχετικά γρήγορα τα «παλικάρια» της showbiz που έβαζαν βύσματα και πλήρωναν ταγματάρχες με στρινγκ για να την σκαπουλάρουν;

Αν μη τι άλλο, ο Χάρης όχι μόνο το δέχτηκε, αλλά απ ό,τι έμαθα περνάει και μια χαρά.

Εντάξει, το μαλλί το έκοψε και η υψηλή ραπτική του φίλου του Βασίλειου Κωστέτσου αντικαταστάθηκε από την μπελαμάνα του Π.Ν., αλλά μετά το αρχικό σοκ το απολαμβάνει κιόλας.

Εξάλλου, PR κάνει, άρα, αφού τα κατάφερνε με τις τρελές τις μοντέλες, δεν μπορεί να μην τα καταφέρει μια χαρά και με τον καραβανά αρχικελευστή!

Βέβαια, εντάξει, μην περιμένετε ολική μεταμόρφωση σε Ράμπο, απλώς μια προσαρμογή σεβόμενος τις περιστάσεις.

Μάλιστα, χθες ορκίστηκε και το ελληνικό modelling μπορεί πλέον να κοιμάται ήσυχο! Φαντάζομαι πλήθος μοντέλων, σχεδιαστών και στυλιστριών συγκινημένους να παρακολουθούν την ορκωμοσία και τους υπόλοιπους ναύτες να αποθεώνουν τον Χάρη παρακαλώντας τον για μια γνωριμία.

Πάντως, εγώ του βγάζω τον μπερέ (ήμουν σε άλλο σώμα του στρατού) και τον παραδέχομαι, γιατί το πόσο κύριος είναι ένας άντρας φαίνεται στο στρατό και όχι στα κοσμικά σαλόνια.