Μια υποψήφια υπέρ της διαφάνειας

14.09.2007
Αν και η υποψήφια βουλευτής περιμένει αυτόν τον καιρό να τη «σταυρώσουμε», ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο «Γοργόνες»

Από τη Βίκυ Διαμάντη


Αν και η υποψήφια βουλευτής περιμένει αυτόν τον καιρό να τη «σταυρώσουμε», ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο «Γοργόνες» και μας απέδειξε γιατί πρέπει να μπει στη Βουλή.

Μπορεί όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές αυτόν τον καιρό να κάνουν προεκλογικές συγκεντρώσεις και πάρτι η Έφη Σαρρή, όμως, κάνει κάθε βράδυ την... προεκλογική της συγκέντρωση επί πίστας και δείχνει ότι έχει όλα τα προσόντα για να γίνει βουλευτής και να φέρει κέφι στη Βουλή και όχι μόνο... Ο αντρικός πληθυσμός του μαγαζιού, άλλωστε, ενθουσιάστηκε μόλις η αοιδός εμφανίστηκε στην πίστα και πείστηκε ότι είναι κατάλληλη για πολιτικός, ενώ όλα δείχνουν ότι θα της ρίξουν «δαγκωτή» την ψήφο τους!

Οι αποκαλυπτικές τουαλέτες της και το μοναδικό μπρίο της αποτελούν εγγύηση ότι η Έφη έχει πάθος που θα βγάλει και στην πολιτική. Από την πρεμιέρα έκανε ξεκάθαρο ότι είναι υπέρ της διαφάνειας, αφού ουδέν κρυπτόν ούτε καν αυτό που θα έπρεπε, όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η Έφη είναι η πιο κατάλληλη για να λύσει τα προβλήματα που ταλανίζουν τόσο καιρό τον πολιτικό κόσμο αλλά και τον Έλληνα πολίτη, ο οποίος θα μπορεί πλέον να κάνει το... οφθαλμόλουτρό του παρακολουθώντας απλώς το κανάλι της Βουλής!

Ο κόσμος, άλλωστε, έχει δείξει ότι τιμάει με την ψήφο του διάφορες κυρίες που το μόνο που έχουν να επιδείξουν ως έργο για να μπουν στο χώρο της πολιτικής είναι κάτι ανάλογο με τα προσόντα της Έφης Σαρρή. Γι αυτό και το Εφάκι, ως πρώτη διδάξασα, διεκδικεί και αυτή με τη σειρά της μια θέση στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Τουλάχιστον αυτή δεν υποκρίνεται ότι είναι κάποια άλλη, αλλά προβάλλει τον εαυτό της έτσι όπως είναι και μας καλεί να την... σταυρώσουμε.