Ιζαμπέλα Ροσελίνι και Μάρτιν Σκορσέζε στην Τζια

17.09.2007
Φαίνεται ότι και το Σεπτέμβριο θα λάμψουν Χολιγουντιανά αστέρια στην Ελλάδα και κυρίως στα αιγαιοπελαγίτικα νησιά! Έτσι, μετά τον Τομ Χανκς, τον Πιρς Μπρόσναν, τη Ρίτα Γουίλσον, τη Μέριλ Στριπ και τον Κόλιν Φερθ σειρά έχει μία ακόμη διάσημη «τρελοπαρέα». Ο λόγος για τον Μάρτιν Σκορσέζε και τη γοητευτική Ιζαμπέλα Ροσελίνι, που καταφθάνουν οσονούπω ινκόγκνιτο στην Τζια.

Από τον Δημήτρη Μαυρίδη

Κάμερες, συνεργάτες, τα αγαπημένα τους πρόσωπα, το οικογενειακό τους περιβάλλον και οι μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ ετοιμάζονται να κάνουν «απόβαση» στα ελληνικά νησιά και συγκεκριμένα στην Τζια, όπως μας λένε καλά ενημερωμένες πηγές. Ο Μάρτιν Σκορσέζε και η Ιζαμπέλα Ροσελίνι θα έρθουν στην Ελλάδα για διασκέδαση. Συγκεκριμένα, είναι προσκεκλημένοι στο grande party που θα γίνει στη βίλα της Δωροθέας Μερκούρη και του συζύγου της Γουόρντ Στρέγκερχοφ που βρίσκεται στην περιοχή Κούνδουρος της Τζιας, στην πίσω πλευρά του όμορφου νησιού, και αναμένεται να φτάσουν στη χώρα μας το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη. Μάθαμε μάλιστα ότι έχουν ήδη επιβεβαιώσει τις κρατήσεις τους. Θα μείνουν σε ένα συγκρότημα με υπερπολυτελή δωμάτια και προεδρικές σουίτες. Η επίσκεψή τους στην Τζια θα διαρκέσει τρεις ημέρες από την Παρασκευή έως και την Κυριακή, αφού το πάρτι που θα ακολουθήσει τη βάφτιση του μωρού του αγαπημένου τους φίλου θα γίνει το βράδυ του Σαββάτου. Άτομα από το περιβάλλον του συζύγου της Δωροθέας μας είπαν ότι έχουν ξεκινήσει οι πρώτες ετοιμασίες για να φιλοξενηθούν με τον καλύτερο τρόπο οι επίσημοι καλεσμένοι του, αφού για εκείνες τις ημέρες έχει κλειστεί ολόκληρο το συγκρότημα. Πρόκειται για ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής. Όλες οι σουίτες έχουν ευρύχωρο μπαλκόνι με υπέροχη θέα στη θάλασσα και στους κήπους του ξενοδοχείου, ιδιωτικό μαρμάρινο μπάνιο με υδρομασάζ μέχρι και πετρόχτιστο τζάκι!

Βέβαια, η αρχή των «χρυσών» αφίξεων έγινε αναμφισβήτητα με το που ξεκίνησαν τα γυρίσματα της πολύκροτης ταινίας «Μamma mia» στη Σκιάθο και τη Σκόπελο. Όπως ήταν φυσικό, τα βλέμματα όλων έκλεψε ο πρώην «Τζέιμς Μποντ» Πιρς Μπρόσναν, που κυκλοφόρησε περισσότερο από όλους στα στενά των δύο νησιών. Στην Ελλάδα βέβαια βρίσκονται και ο Τομ Χανκς με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, οι οποίοι κάνουν την παραγωγή της ταινίας. Το ζευγάρι, που θεωρεί την Ελλάδα δεύτερη πατρίδα του, ταξιδεύει στο Αιγαίο με τη θαλαμηγό του φίλου τους Δημήτρη Κοντομηνά «Quintessa», ενώ λέγεται ότι εδώ και λίγες μέρες φιλοξενούνται πάλι σε εξοχικό σπίτι στην Αντίπαρο.