Τι γράφει γι αυτήν ο Αλκίνοος Μπουνιάς

18.09.2007
Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση πως ο γνωστός δημοσιογράφος Αλκίνοος Μπουνιάς ετοιμάζει τη βιογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου. Άλλοι μιλούν για... τατιανιά από μέρους του βιογράφου και άλλοι, πάλι, για επικείμενες αποκαλύψεις που θα κάνουν αίσθηση. Το ΛΟΙΠΟΝ μίλησε με το συγγραφέα και έμαθε ακριβώς τι γράφει και τι ετοιμάζει για την παρουσιάστρια.

Από την ΚΑΤΙΑΝΑ ΜΑΤΖΑΡΙΔΟΥ

Αλκίνοε, είναι αλήθεια πως ετοιμάζεις τη βιογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου;

«Αληθεύει πως αυτή την εποχή γράφω ένα βιβλίο πολύ αποκαλυπτικό, που θα φέρει τα πάνω κάτω».

Μας έχεις συνηθίσει σε βιογραφίες και μάλιστα των μεγαλύτερων σταρ, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Άννα Βίσση.

«Βέβαια, και μάλιστα είμαι ο μοναδικός βιογράφος που τολμά να γράψει και να εκδώσει μια βιογραφία όσο η προσωπικότητα βρίσκεται στο ζενίθ της καριέρας της και όχι στη δύση της ζωής της».

Επομένως, μας λες ότι η Τατιάνα Στεφανίδου είναι η μεγαλύτερη σταρ της TV, που μάλιστα αυτήν τη στιγμή μεσουρανεί;

«Μα και βέβαια μεσουρανεί η κ. Στεφανίδου και πρόκειται για μία από τις πιο λαμπερές κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι επίσης αντράκι, όπως η αξέχαστη Αλίκη και η Άννα. Το άστρο της δεν μπορεί ακόμη να συγκριθεί με τα δικά τους, αλλά σε μερικά χρόνια το πιο πιθανό είναι να τις έχει φτάσει. Να ξέρεις, πάντως, ότι είναι η μοναδική που διαθέτει στόφα σταρ και αξίζει να γράψεις τη βιογραφία της».

Αυτό κάνεις λοιπόν; Γράφεις τη βιογραφία της;

«Ετοιμάζω κάτι που έχει σχέση με αυτήν».

Έχεις πάρει την έγκρισή της;

«Όχι. Δεν είμαι από τους συγγραφείς που συγγράφουν με την άδεια του σταρ. Δεν έκανα κάτι τέτοιο ούτε με την Αλίκη ούτε με την Άννα».

Θύμισέ μου, πώς είχαν αντιδράσει τότε;

«Ούτε μηνύσεις έκαναν ούτε αγωγές».

Ξέρεις τι έχει πει η Τατιάνα για τη βιογραφία που της ετοιμάζεις;

«Νομίζω ότι κάπου δήλωσε πως δεν την αφορά και ότι δεν θα απαντήσει».

Τελικά, γιατί σε κυνηγούν τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι; Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να φοβάται η Τατιάνα;

«Είναι γνωστό ότι γράφω unauthorized βιογραφίες και όχι αγιογραφίες, επομένως αποκαλύπτω πράγματα και μυστικά. Πρέπει να τονίσω, όμως, ότι την κ. Στεφανίδου τη σέβομαι και την εκτιμώ».

Θα μας πεις τελικά τι ακριβώς γράφεις;

«Ένα βιβλίο για την ελληνική τηλεόραση και τη showbiz, που θα αποκαλύπτει πρόσωπα και πράγματα. Ένα μέρος του και μάλιστα μεγάλο θα αναφέρεται στην κ. Στεφανίδου».

Τι είναι αυτό που σε χρίζει ειδήμονα;

«Γνωρίζω καλά τόσο την Τατιάνα όσο και τον Νίκο Ευαγγελάτο. Έχω συνεργαστεί μαζί τους και βέβαια όπως και με τις άλλες βιογραφίες έχω κάνει την έρευνά μου και έχω πάρει συνεντεύξεις από πολλά άτομα του χώρου».