Ντουέτο με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο

17.09.2007
Όλα τα περιμέναμε, αλλά να δούμε και την Ελεονώρα τραγουδίστρια όχι! Κι όμως, στο βωμό της τηλεθέασης και της μάχης της πρωινής ζώνης όλα είναι εφικτά. Ακόμη και μια εγγράμματη και πολύγλωσση παρουσιάστρια να τραγουδάει πρίμο σεκόντο με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο.

Από τον Δημήτρη Μαυρίδη

Σχολικός αέρας με πολλή μελέτη! Αυτό θα είναι το σλόγκαν της νέας σεζόν, που ξεκινάει την ερχόμενη Τρίτη στις 10.00 για τον «Πρωινό καφέ» και την ανανεωμένη Ελεονώρα, η οποία φαίνεται μελετηρή και στο μάθημα σολφέζ! Θα μου πείτε, τι σχέση έχει η Μελέτη με το λαϊκό πεντάγραμμο; Μεγάλη, αφού, όπως ανακαλύψαμε, θα κάνει ντουέτο με το δημοφιλή τραγουδιστή.

Μία εβδομάδα πριν ξεκινήσουν ο Γρηγόρης και η Ελένη η Ελεονώρα κρατούσε καλά κρυμμένο το μυστικό της πρεμιέρας, αλλά εμείς φαίνεται ότι καταφέραμε να το ανακαλύψουμε. Ποιο είναι αυτό; Μα το ότι θα εμφανιστεί να κάνει ντουέτο «ένα τραγούδι-έκπληξη», όπως λένε συνεργάτες της, με το βασιλιά της πίστας Μάκη Χριστοδουλόπουλο. Το ντουέτο αυτό, το οποίο έχουν ακούσει λίγοι άνθρωποι του ΑΝΤ1, αναμένεται να προκαλέσει θετικότατα σχόλια, αφού όσοι το άκουσαν έμειναν με το στόμα ανοιχτό για τις άγνωστες μέχρι στιγμής φωνητικές ικανότητες της Ελεονώρας.

«Θα μπει και στο τραγούδι τώρα;» μπορεί να αναρωτιέστε, αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν σκέφτεται καθόλου κάτι τέτοιο η όμορφη παρουσιάστρια, η οποία φαίνεται πως παρακολούθησε ακόμη και μαθήματα ορθοφωνίας για να ανταποκριθεί στο απαιτητικό τραγούδι με τον Μάκη!

Την ίδια στιγμή η φιλοσοφία, τα παιχνίδια καθώς και οι καλεσμένοι της πρεμιέρας, όπως είναι φυσικό, φυλάσσονται σαν επτασφράγιστο μυστικό, αφού, όπως θεωρούν στον ΑΝΤ1, είναι εκείνα τα υλικά της συνταγής που φιλοδοξούν να τους διατηρήσουν στην πρώτη θέση της πρωινής ζώνης.

Μόλις χθες η γλυκιά Ελεονώρα γύρισε και το τρέιλερ του «Πρωινού καφέ» για την καινούργια σεζόν. Το concept θέλει την ξανθιά αγαπημένη του καναλιού του Αμαρουσίου να γυρίζει πίσω στα μαθητικά θρανία και να φοράει την μπλε ποδιά, κάτι σαν αναβίωση του «Χτυποκάρδια στα θρανία». Και στη σχολική αίθουσα που θα στηθεί δεν θα είναι φυσικά μόνη της, αφού θα βρίσκονται και όλοι οι συνεργάτες της, που την περασμένη σεζόν την είχαν βοηθήσει να φτάσει στην πρώτη θέση στον πίνακα της ΑGΒ!

«Η Ελεονώρα φέτος ξεκινάει πολύ πιο σίγουρη και συγκεντρωμένη. Πέρασε το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής της, αφού και οι δημοσιογράφοι δεν την ενόχλησαν καθόλου», μας είπαν άνθρωποι του περιβάλλοντός της. Ρωτήσαμε αν θα έχει κάτι μαζί της για γούρι, όπως πέρυσι, που εμφανίστηκε με ένα καινούργιο tattoo για να την προστατεύει από το κακό μάτι, και πήραμε την απάντηση: «Όχι, δεν θα κάνει άλλα tattoo Φέτος για γούρι κρατάει την περσινή μεγάλη αγάπη που της έχει δείξει ο κόσμος».