Γιατί διέκοψε τις διακοπές της;

06.09.2007
Συγκίνησε φίλους και συγγενείς της η Έλενα Παπαρίζου όταν βρέθηκε σε χρόνο μηδέν στη δεύτερη πατρίδα της, τη Σουηδία, για να δει μια παιδική της φίλη

Από τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Συγκίνησε φίλους και συγγενείς της η Έλενα Παπαρίζου όταν βρέθηκε σε χρόνο μηδέν στη δεύτερη πατρίδα της, τη Σουηδία, για να δει μια παιδική της φίλη που περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας! Ναι, πολύ καλά διαβάσατε, συνέβαλε στο να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή η φίλη της.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που την Έλενα Παπαρίζου τη λατρεύουν όλοι οι Έλληνες. Ο αυθορμητισμός της, ο καλός της χαρακτήρας και η ακόμα πιο ευαίσθητη ψυχή της είναι στοιχεία που την κάνουν πολύ αγαπητή. Όσο για τις ευαισθησίες της; Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη δήλωσή της πριν από λίγο καιρό για τους υπέρβαρους και τον αγώνα που κάνει για να είναι αποδεκτοί στην κοινωνία; Αυτήν τη φορά, όμως, η Έλενα έβγαλε όλες τις ευαισθησίες της απέναντι σε μια παιδική της φίλη όταν έμαθε ότι εκείνη έδινε αγώνα για να κερδίσει τη μάχη με το θάνατο!

Πριν από λίγο καιρό η κοπέλα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Όταν η Έλενα έμαθε ότι η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και κινδύνευε να συμβεί το μοιραίο, διέκοψε τις διακοπές της με τον Τόνι Μαυρίδη και πήγε αεροπορικώς στη Σουηδία για να τη δει. Μόλις κατέβηκε από το αεροπλάνο, πήγε κατευθείαν στο νοσοκομείο, όπου έμεινε ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο δίπλα της και έκανε τα πάντα για να της φτιάξει όχι μόνο το κέφι, αλλά και για να της δώσει τη δύναμη να παλέψει για να παραμείνει στη ζωή.

Πρόκειται για ένα περιστατικό που η τραγουδίστρια δεν ήθελε να δει το φως της δημοσιότητας, αφού δεν είναι κάτι που αφορά τους θαυμαστές της. Πώς, όμως, να μείνει ένα τέτοιο γεγονός κρυφό, όταν αναφερόμαστε σε μια κίνηση ανθρωπιάς που στις μέρες μας σπανίζει;