«Όχι, κύριε Καβάλι!»

05.09.2007
Η μητέρα της, η Άννα Βίσση, έχει υποκλιθεί αμέτρητες φορές στη σχεδιαστική του έμπνευση και έχει πληρώσει περιουσίες για να φορέσει τις δημιουργίες του.

Η μητέρα της, η Άννα Βίσση, έχει υποκλιθεί αμέτρητες φορές στη σχεδιαστική του έμπνευση και έχει πληρώσει περιουσίες για να φορέσει τις δημιουργίες του. Όμως, η Σοφία Καρβέλα, που πρόσφατα δέχτηκε πρόταση από τον Ιταλό μετρ της μόδας Ρομπέρτο Καβάλι για να είναι η μούσα της επόμενης συλλογής του, του απάντησε με ένα τρανταχτό «όχι».

ΟΡομπέρτο αιφνιδίασε την Ελληνίδα ποπ σταρ, μία από τις καλύτερες πελάτισσές του, όταν πριν από λίγο καιρό της είπε: «Άννα, ζητώ την κόρη σου». Όχι, ο νους σας μην πάει στο πονηρό, αφού η Σοφία μια χαρά τα πηγαίνει με τον εδώ και τρία χρόνια αγαπημένο της Θανάση Πανουργιά. Αλλού είναι το θέμα Όλα ξεκίνησαν από το prive πάρτι που οργάνωσε στη Μύκονο ο διάσημος μόδιστρος, το οποίο γρήγορα αποτέλεσε το «κοσμικό γεγονός» του νησιού και στο οποίο παραβρέθηκε όλη η κοινωνία των celebrities.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν η πρώτη φορά μετά την εφηβεία της που ο Καβάλι συναντούσε τη μονάκριβη κόρη της Άννας Βίσση. Και αμέσως γοητεύτηκε τόσο από την εμφάνισή της όσο και από τον τρόπο που εκφραζόταν. Ήταν, όπως μαρτυρούν προσκεκλημένοι στην ίδια βραδιά, καταγοητευμένος από την κόρη της απόλυτης Ελληνίδας σταρ. Του άρεσε που είδε ένα πολύ φρέσκο και νεανικό πρόσωπο που βγάζει ταυτόχρονα σε όσους την αντικρίζουν μια πολύ «δυνατή προσωπικότητα». Δεν έχασε ούτε λεπτό και της έκανε μια πολύ δελεαστική πρόταση. Που δεν ήταν άλλη, φυσικά, από το να αποτελέσει το κεντρικό γυναικείο πρόσωπο της νέας του κολεξιόν, πρωταγωνιστώντας παράλληλα και σε παγκόσμιας εμβέλειας διαφημιστικές καμπάνιες του οίκου Καβάλι. Όπως είναι φυσικό, αυτό και μόνο κολάκευσε πάρα πολύ τη νεαρή Σοφία, η οποία, όμως, πολύ ευγενικά αρνήθηκε τη δελεαστικότατη αυτή πρόταση. Και ο λόγος που το έκανε, όπως λένε καλά γνωρίζοντες, είναι «επειδή θέλει να επικεντρωθεί στο πρώτο της βήμα στο χώρο της υποκριτικής, δηλαδή στην τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστεί και θα προβληθεί στο Mega από τη νέα σεζόν». Η σειρά με τίτλο «31 δρόμοι» είναι μία από τις πολυαναμενομένες νέες παραγωγές, όχι μόνο λόγω της πρωτοεμφανιζόμενης Σοφίας, αλλά και γιατί αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον από την guest εμφάνιση που θα πραγματοποιήσει η Άννα Βίσση.

Χρύσα Αντωνίου