ΑΣ' ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ

30.08.2007
Τα πάχη μου, τα κάλλη μου Η Σιένα Μίλερ, βέβαια, δεν έχει πάχη, οπότε είπε να προβάλει τα κάλλη της κι έτσι εμφανίστηκε γυμνόστηθη στην Ίμπιζα, προκαλώντας αναστάτωση! Φυσικά, εκείνη αδιαφόρησε για τα βλέμματα που έπεσαν πάνω της, αφού το μυαλό της είναι στο παιδί που θέλει να αποκτήσει.

Τα πάχη μου, τα κάλλη μου Η Σιένα Μίλερ, βέβαια, δεν έχει πάχη, οπότε είπε να προβάλει τα κάλλη της κι έτσι εμφανίστηκε γυμνόστηθη στην Ίμπιζα, προκαλώντας αναστάτωση! Φυσικά, εκείνη αδιαφόρησε για τα βλέμματα που έπεσαν πάνω της, αφού το μυαλό της είναι στο παιδί που θέλει να αποκτήσει.

ΤΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ
Κλέφτης της... πλάκας αποδείχθηκε ο δράστης της αρπαγής του συλλεκτικού όπλου του Έλβις Πρίσλεϊ. Το Σμιθ & Γουέσον πιστόλι, που βρισκόταν σε μία από τις προθήκες της «Γκρέισλαντ», δίπλα από πολλά αντικείμενα του βασιλιά της ροκ, έκανε «φτερά» δίχως κανείς να το αντιληφθεί. Ο δράστης, ωστόσο, φάνηκε αρκετά απρόσεκτος, καθώς δεν κατόρθωσε να χαρεί πολύ το «λάφυρό» του, αφού του έπεσε στην τουαλέτα! Κι εκεί βρέθηκε από έναν από τους υπεύθυνους καθαριότητας και το παρέδωσε στην αστυνομία.

ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ «ΧΟΥΙ»
Νέοι μπελάδες για τον Πιτ Ντόχερτι. Ο πρώην φίλος της Κέιτ Μος συνελήφθη στο Λονδίνο ως ύποπτος διακίνησης ναρκωτικών! Μια κατηγορία που, αν επιβεβαιωθεί, θα οδηγήσει τον Ντόχερτι στη φυλακή για αρκετό καιρό. Και αυτό διότι δικαστήριο του Λονδίνου του είχε επιτρέψει να κυκλοφορεί ελεύθερος, αρκεί να αποδείξει ότι έχει ξεκόψει από τις... κακές παρέες. Αλλά ο Ντόχερτι δεν φαίνεται να έκοψε το «χούι» του!

ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΕ
Δεν ήξερε, δεν ρώτησε και τώρα καλείται να περάσει από το... ταμείο! Η Μπέτι Μίλερ είναι εκείνη που δεν ήξερε και θα το πληρώσει σχετικά «αλμυρά». Η ηθοποιός έδωσε εντολή να κοπούν 230 δέντρα στο κτήμα της στα νησιά Καουάι, προκειμένου να ανοίξει ένα δρόμο για να έχει καλύτερη πρόσβαση στο σπίτι που έχει χτίσει εκεί. Όμως, δεν είχε μεριμνήσει για τη σχετική άδεια από τις αρχές και αυτό θα το πληρώσει, αφού της επιβλήθηκε πρόστιμο σχεδόν 5.000 ευρώ για την καταστροφή που προκάλεσε. Πέρα από αυτά τα χρήματα, θα καταβάλει και το ποσό που θα κοστολογήσει η εθνική υπηρεσία τροπικής βοτανολογίας για την αντικατάσταση των συγκεκριμένων δέντρων, παρόλο που όλα βρίσκονταν μέσα στο δικό της κτήμα. Η Μίλερ ζήτησε συγγνώμη για την οικολογική ζημιά που προκάλεσε και υποστήριξε ότι ποτέ δεν είχε ακούσει ότι χρειάζεται άδεια για να κόψεις ένα δέντρο στο κτήμα σου.

ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
«Θα παντρευτούν, δεν θα παντρευτούν». Αυτή η... μαργαρίτα τελικά αποδεικνύεται πολύ δύσκολο να τη μαδήσει κάποιος, για να μάθουμε όλοι μας τι έχουν στο μυαλό τους η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ σχετικά με το γάμο τους! Τα τελευταία σενάρια θέλουν το διάσημο ζευγάρι να σκέφτεται και πάλι τη δέσμευση και μάλιστα να προετοιμάζει το μυστήριο στη βίλα του Τζορτζ Κλούνεϊ στο Κόμο της Ιταλίας. Ό,τι δηλαδή είχε διαρρεύσει και πριν από περίπου ένα χρόνο, δίχως όμως τότε να τελεστεί το μυστήριο. Τώρα, ωστόσο, τα πράγματα μοιάζουν κάπως διαφορετικά, με την Τζολί να φαίνεται πιο... διαλλακτική και να μην αποκλείει να πει το «ναι». Υπό την προϋπόθεση, όμως, πως ο Πιτ θα δεχτεί να υπογράψει στο προγαμιαίο συμβόλαιο ότι εκείνη θα μεγαλώνει τα παιδιά όπως επιθυμεί. Η καλή σχέση, πάντως, που έχουν αντίθετα με τις φήμες που κυκλοφορούσαν φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από το γεγονός πως και οι δύο «χτύπησαν» πριν από λίγες μέρες ένα νέο τατουάζ στο κορμί τους.

ΣΤΑ ΟΠΛΑ Η ΝΑΟΜΙ
Σε «εμπόλεμη» κατάσταση με περιοδικό μόδας βρίσκεται η Νάομι Κάμπελ με αφορμή τον τρόπο προβολής των μοντέλων με «ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα». Το σούπερ μόντελ υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο περιοδικό δεν προβάλλει όπως πρέπει τη «μαύρη ομορφιά», ενώ τόνισε ότι τα πρακτορεία μοντέλων αναζητούν κοπέλες που να έχουν αυτό το ξεχωριστό, που προσδίδει το χρώμα του δέρματός τους. Σύμφωνα με την 37χρονη Ναόμι, το περιοδικό αποφεύγει να χρησιμοποιεί στο εξώφυλλό του, αλλά και στις περισσότερες σελίδες του μοντέλα με «μαύρο χρώμα δέρματος», αλλά δείχνει προτίμηση σε πιο ανοιχτόχρωμες. Η Κάμπελ, μάλιστα, δηλώνει αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τέλους και δεν προτίθεται να εγκαταλείψει εάν δεν διαπιστώσει πως τα μέσα ενημέρωσης θα αναγνωρίσουν την ομορφιά των «έγχρωμων» μοντέλων.

ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
Και λέγαμε πού χάθηκε αυτό το κορίτσι! Τελικά, βρέθηκε η Πάρις Χίλτον, η οποία, όπως λένε οι πληροφορίες, ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Λονδίνο. Όχι γιατί της αρέσει ο καιρός, αλλά για να συμμετάσχει στο βρετανικό «Βig Βrother». Φυσικά, η διάσημη κληρονόμος δεν θα μπει στο σπίτι για... πλάκα, αφού θα προσθέσει γι αυτές τις εμφανίσεις της στον τραπεζικό της λογαριασμό ποσό που θα ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ.

ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ!
Μπαμπάς μετά θάνατον επιβεβαιώθηκε ότι είναι ο Τζέιμς Μπράουν. Ο τραγουδιστής της σόουλ μουσικής μπορεί να πέθανε τον περασμένο Δεκέμβριο, όμως υπήρχαν αρκετές εξετάσεις DNA σε εκκρεμότητα, με τις οποίες διάφορες γυναίκες ήθελαν να αποδείξουν ότι τα παιδιά τους ήταν καρπός της συνεύρεσής τους με τον 73χρονο. Μία εξ αυτών, λοιπόν, δικαιώθηκε κι έτσι ο αριθμός των τέκνων του τραγουδιστή ανεβαίνει στα έξι! Αλλά δεν αναμένεται να σταματήσει εκεί, αφού υπάρχει και μία ακόμη περίπτωση ενός 6χρονου παιδιού, το οποίο δεν έχει υποβληθεί ακόμη σε εξέταση DΝΑ.

ΔΙΝΕΙ ΠΑΣΕΣ
μπορεί η Βικτόρια Μπέκαμ να θέλει να σταματήσουν τα πικρόχολα σχόλια, όμως οι κινήσεις της δίνουν συνεχώς «τροφή» για ακόμη περισσότερα. Όπως αυτό που έπραξε πρόσφατα βγαίνοντας από πάρκινγκ και αφού σιγουρεύτηκε ότι την είχαν απαθανατίσει οι κάμερες, οπότε σήκωσε την οροφή του κάμπριο οχήματός της!

ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ
Στριπτίζ για τη σωτηρία των ζώων έκαναν περίπου 50 μοντέλα στους δρόμους του Χόλιγουντ. Τα μοντέλα κρατούσαν πλακάτ που έγραφαν «Καλύτερα γυμνοί, παρά να φοράμε γούνες» και, φυσικά, το θέαμα τράβηξε τα βλέμματα αρκετών περαστικών.

ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ
Το παιχνίδι με τα όπλα τής βγήκε σε κακό. Ο λόγος για την Τζέσικα Σίμπσον, που χτύπησε στη μύτη στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας που πρωταγωνιστεί. Η ζημιά είναι μεγάλη και όσο και αν προσπαθούν με το μεϊκάπ να κρύψουν τους μώλωπες δεν το πετυχαίνουν απόλυτα.