Φιλανθρωπικό γκαλά με τη λάμψη των διαμαντιών

16.08.2007
Οι ονειρεμένοι κήποι του Old Windsor, της κατοικίας του σερ Έλτον Τζον και του συντρόφου του Ντέιβιντ Φέρνι, άνοιξαν για να υποδεχθούν διάσημους προσκεκλημένους, στον περίφημο Χορό της Λευκής Γραβάτας και της Τιάρας.

Οι ονειρεμένοι κήποι του Old Windsor, της κατοικίας του σερ Έλτον Τζον και του συντρόφου του Ντέιβιντ Φέρνι, άνοιξαν για να υποδεχθούν διάσημους προσκεκλημένους, στον περίφημο Χορό της Λευκής Γραβάτας και της Τιάρας. Μιας εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε για ένατη συνεχή χρονιά και είχε τη στήριξη της εταιρίας κοσμημάτων πολυτελείας Chopard. Λαμπερές παρουσίες, εντυπωσιακά φορέματα και διαμάντια. Πολλά και πολύτιμα διαμάντια, τα οποία είχαν επιλέξει οι προσκεκλημένες να τις συνοδεύουν σ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, στην οποία συγκεντρώθηκε ποσό άνω των 9.000.000 ευρώ για την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος «Έλτον Τζον» κατά του AIDS.

Τα φλας, βέβαια, ήταν προγραμματισμένο να στραφούν στις λαμπερές παρουσίες που είχαν πάρει πρόσκληση για να συμμετάσχουν στο φιλανθρωπικό γκαλά. Ο εκκεντρικός οικοδεσπότης, όμως, ήταν εκείνος που τελικά κέρδισε τις εντυπώσεις, επισκιάζοντας εν μέρει τόσο την Κρίστεν Ντανστ και το διαμαντένιο κόσμημα Chopard που φιγουράριζε στο μέτωπό της, όσο και την εντυπωσιακή Ντίτα Φον Τιζ με το κόκκινο φόρεμα και τα σκουλαρίκια από κόκκινα ζαφείρια! Δεν ήταν, βέβαια, οι μοναδικές ωραίες παρουσίες που παρέστησαν στο πάρτι του σερ Έλτον Τζον και της Chopard, καθώς, ανάμεσα στους δεκάδες προσκεκλημένους, ξεχώρισαν, η βαθύπλουτη κληρονόμος του ξενοδοχείου «Τhe Ritz» Καμίλα Αλ Φαγέντ, η Χάιντι Ραντζ, η τραγουδίστρια Νατάσα Μπέντινγφιλντ και η Δούκισσα του Γιορκ Σάρα Φέργκιουσον με την κόρη της Βεατρίκη. Η «μούσα» των φωτογράφων Ελι ΜακΦέρσον μονοπώλησε το ενδιαφέρον των φλας με τη διακριτική βραδινή τουαλέτα της, ενώ τα βλέμματα έπεσαν και πάνω στον πρωταγωνιστή σερ Μάικλ Κέιν και τη σύζυγό του Σακίρα, την ιέρεια της βρετανικής υποκριτικής Τζούντι Ντεντς, την ανερχόμενη σούπερ σταρ του μόντελινγκ Άτζινες Ντέιν και τον αρρενωπό βετεράνο τενίστα Μπόρις Μπέκερ.

Τα απογευματινά κοκτέιλ προσφέρθηκαν στους καλεσμένους στον εντυπωσιακό κήπο, παρέα με μια σειρά από πρωτότυπες ιδέες, βγαλμένες από τη μαγική ατμόσφαιρα του Λας Βέγκας. Οι πολυάριθμοι καλεσμένοι, φτάνοντας, είδαν μια διακόσμηση σχετική με το θέμα του σόου του σερ Έλτον Τζον, το «Εlton Johns Red Piano Las Vegas Show», αλλά και σωσίες του Έλβις Πρίσλεϊ. Πριν περάσουν στα τραπέζια, οι καλεσμένοι διέσχισαν ένα εντυπωσιακό φούξια χαλί, που θύμιζε το «Strip» του Λας Βέγκας, πάνω στο οποίο, γλυπτά από πάγο που θύμιζαν τα διάφορα ξενοδοχεία της πόλης του τζόγου, παρουσίαζαν εντυπωσιακά κομμάτια από τη Haute Joaillerie της Chopard.

Στο φιλανθρωπικό γκαλά, που έγινε κάτω από την τεράστια τέντα που είχε στηθεί για την περίπτωση κι είχε φωτιστεί με κηροπήγια από μαύρο κρύσταλλο, τα «χτυπήματα» ήταν συνεχόμενα, οδηγώντας σε ρεκόρ εσόδων, ενώ στη συνέχεια, ο Τομ Τζόουνς και ο ίδιος ο σερ Έλτον Τζον, φρόντισαν να προσφέρουν ένα μοναδικό σόου επί πίστας, ενώ σε ντουέτο με τη Σίρλεϊ Μπάσεϊ ερμήνευσαν το «Βig Spender», λάμποντας με τα διαμάντια Chopard.