Βουλή καλεί Σμαράγδα

09.08.2007
Ούτε η ίδια δεν πιστεύει όσα της συμβαίνουν μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε ως «Ντάλια» στο «Παρά πέντε» του Γιώργου Καπουτζίδη! Και μπορεί οι προτάσεις για να συμμετέχει σε κάποιο σίριαλ την επόμενη σεζόν να πέφτουν βροχή, περιζήτητη όμως έχει γίνει η Σμαράγδα Καρύδη και για τα έδρανα της Βουλής, αφού Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ θέλουν να την εντάξουν στα ψηφοδέλτιά τους στις επόμενες εκλογές.

Από τον Βαγγέλη Στεργίου

Μήλο της Έριδος έχει γίνει η γλυκιά Σμαράγδα Καρύδη για διαφημιστικές εταιρείες, θεατρικούς επιχειρηματίες, τηλεοπτικούς παραγωγούς, αλλά και για τα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα, τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, που την πολιορκούν προκειμένου να την πείσουν να θέσει υποψηφιότητα για βουλευτίνα. Ναι, πολύ καλά διαβάσατε, η ηθοποιός έχει ήδη δεχθεί πρόταση να αφήσει την υποκριτική και να «καθίσει» στα έδρανα της Βουλής.

Είναι γεγονός ότι βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο και ήδη έχουν αρχίσει οι ετοιμασίες για τις επόμενες εκλογές. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι και η συγκρότηση των ψηφοδελτίων, αλλά και η επιλογή των υποψηφίων από τα κόμματα. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, τα δύο μεγάλα κόμματα πλησίασαν τη Σμαράγδα και της πρότειναν να είναι υποψήφια στα ψηφοδέλτιά τους. Όσο όμως και αν προσπάθησαν να την πείσουν, δεν κατάφεραν το παραμικρό, αφού τους δήλωσε εξαρχής ότι η πολιτική είναι ένας τομέας που δεν την ενδιαφέρει καθόλου. Η δημοφιλής ηθοποιός σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό της στη Βουλή να αγορεύει. Πιθανότατα εκείνοι που την πλησίασαν και της πρότειναν κάτι τέτοιο δεν τη γνωρίζουν καθόλου καλά ή είχαν λάβει λανθασμένες πληροφορίες για τα «θέλω» της.

Η ίδια από το να ασχοληθεί με την πολιτική προτιμάει να κάνει ακόμα δυο τρία διαφημιστικά σποτ για να αυξήσει τον τραπεζικό της λογαριασμό, παρά να προσπαθεί να πείσει τον κόσμο να την εμπιστευτεί στην κάλπη. Άλλωστε, ο χειμώνας θα είναι αρκετά φορτωμένος για την ίδια, αφού θα πρωταγωνιστεί και σε θεατρική παράσταση, αλλά και σε καινούργια τηλεοπτική σειρά.