Και πάλι μόνος

15.01.2007
Αν και ο Νίκος Αλιάγας είναι ένας μεγάλος γυναικοκατακτητής και έχει πάντα στο πλευρό του αιθέριες υπάρξεις, φαίνεται ότι η τύχη τον ευνοεί μόνο στα επαγγελματικά του. Κι αυτό γιατί όποια ερωτική σχέση κι αν έχει κάνει, παρόλο που ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς και ο ίδιος δείχνει ότι είναι τρελά ερωτευμένος, τελικά δεν στεριώνει.

Οπως πριν από λίγο καιρό χώρισε με τη Βάλια Κακούτη ύστερα από ένα μεγάλο έρωτα, έτσι και τώρα όπως συζητιέται έντονα σε πηγαδάκια της showbiz η σχέση του με την όμορφη παίκτρια του βόλεϊ Φένια Παπαγεωργίου αποτελεί παρελθόν και πλέον ο ωραίος Νίκος είναι ελεύθερος και ωραίος.

Τι συνέβη λοιπόν και αυτός ο αναπάντεχος έρωτας κατέληξε σε χωρισμό; Ο ίδιος προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά είναι τόσο famous και αγαπητός, που όσο και να μην το θέλει τα ερωτικά του σκαμπανεβάσματα συζητιούνται στο χώρο της showbiz. Γιατί αντί να καταλήξει γαμπρός στα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς όλοι γνώριζαν πόσο ερωτευμένος ήταν μαζί της και πόσο θέλει να αποκτήσει οικογένεια, έδωσε τέλος σε μια σχέση που μόνο ένα θαύμα μπορεί να αναθερμάνει.

Βεβαίως από την πρώτη στιγμή ήξεραν και οι δύο ότι υπήρχε το πρόβλημα της απόστασης, καθώς εκείνος ζει στο Παρίσι κι εκείνη στην Αθήνα και δεν μπορεί εύκολα να ταξιδέψει, γιατί έχει τις προπονήσεις και τους αγώνες της. Από το καλοκαίρι όμως που είναι μαζί άνθρωποι του περιβάλλοντός τους έλεγαν ότι και οι δύο έκαναν προσπάθειες να βρίσκονται μαζί και είχαν κάνει πολλά ταξίδια, ενώ τα τηλέφωνά τους είχαν πάρει φωτιά. Περίμεναν λοιπόν ότι και τις γιορτές ο γοητευτικός Νίκος θα τις περνούσε στην αγκαλιά της Φένιας, που τον περίμενε πώς και πώς. Κι όμως εκείνος πήγε στην πατρίδα του το Μεσολόγγι, αφήνοντάς την έρημη και μόνη. Αυτό λέγεται ότι ήταν η κορυφή του παγόβουνου στην κρίση που είχε ξεσπάσει εδώ και λίγο καιρό στη σχέση τους. Αν και ο ίδιος όπως μάθαμε από κύκλους της showbiz πήρε τη Φένια στο τηλέφωνο να της ευχηθεί για τη νέα χρονιά, η όμορφη αθλήτρια έδειξε πολύ ενοχλημένη από τη συμπεριφορά του. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εδώ και λίγο καιρό η ηρεμία και η ομορφιά που υπήρχε στη σχέση τους έχει διαταραχθεί από διαφωνίες και καβγάδες που είχαν φέρει στο απροχώρητο το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι. Φαίνεται λοιπόν ότι η ζωή δεν τα δίνει όλα σε κάποιους ανθρώπους κι έτσι μπορεί να τους έχει δώσει δόξα, φήμη και λεφτά, αλλά όχι την ευτυχία που επιθυμούν και οι δύο στην προσωπική τους ζωή. Οι δικοί τους άνθρωποι εύχονται να είναι κάτι προσωρινό, αλλά κάποιοι άλλοι που τους γνωρίζουν και ιδιαίτερα τον Νίκο Αλιάγα λένε πως, αν κρυώσει το φαϊ κι αν ο δημοφιλής παρουσιαστής απομακρυνθεί από μια σχέση, δεν ξαναγυρίζει ποτέ. Όσο για τις φήμες που τον ήθελαν να έρχεται στην Ελλάδα για να παρουσιάσει εκπομπή ώστε να είναι κοντά στη Φένια, δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να επιβεβαιώνονται, καθώς έχει ένα τρανταχτό και επικερδές συμβόλαιο με τη γαλλική τηλεόραση και, όσο κι αν αγαπάει τη χώρα του, δεν μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα.