Κύριε Ζαγοράκη, μας κακομαθαίνετε!

12.01.2007
Με το δεξί μπήκε το 2007 για τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει δύο λόγους για να δηλώνει πανευτυχής: πρώτος κι αδιαμφισβήτητος η νεογέννητη δεσποινίς Ζαγοράκη και δεύτερος η ανακήρυξή του σε πρεσβευτή της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Ο σταρ του ποδοσφαίρου από το Μάρτιο θα «προπαγανδίζει» τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που πρόκειται να διεξαχθεί το Μάιο στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης λίγο πριν αποχαιρετήσει την ενεργό δράση και αναλάβει το νέο σημαντικό πόστο του στην Εθνική ομάδα θα εκπροσωπεί τη χώρα μας παγκοσμίως ως πρεσβευτής της πιο σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης, που πραγματοποιείται το 2007 σε συλλογικό επίπεδο και φιλοξενείται στην Αθήνα.

Μην ξεχνάμε αλλωστε ότι ο Ζαγοράκης είναι από τους λίγους Έλληνες που αντιμετωπίζονται πλέον στο εξωτερικό με σεβασμό τόσο για την προσωπικότητά του όσο και για τις επιδόσεις του στους αγωνιστικούς χώρους.

Ως πρεσβευτής λοιπόν του τελικού στην Αθήνα θα ταξιδέψει στις αρχές Μαρτίου στο Παρίσι για να πάρει το χρίσμα από τον περσινό πρεσβευτή του τελικού που έγινε εκεί Λοράν Μπλαν σε μια ειδική τελετή. Έναν τίτλο που θα κρατήσει για ένα χρόνο περίπου.

Παράλληλα, θα πάρει και το κύπελλο που κατέκτησε πέρυσι η Μπαρτσελόνα, από τον αρχηγό της Κάρλος Πουγιόλ, για να το παραδώσει στον αρχηγό της ομάδας που θα νικήσει στον τελικό του Μαϊου στην Αθήνα. Β.Λ.