Παντρεύεται επιτέλους τον Ινδό μεγιστάνα!

11.01.2007
Τελικά απέδωσε η υπομονή της. Η Λιζ Χάρλεϊ επιτέλους «τύλιξε» τον Ινδό μεγιστάνα Αρούν Ναγιάρ και όλα είναι έτοιμα για το «γάμο της χρονιάς» που, όπως φαίνεται, θα κλέψει όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Τελικά απέδωσε η υπομονή της. Η Λιζ Χάρλεϊ επιτέλους «τύλιξε» τον Ινδό μεγιστάνα Αρούν Ναγιάρ και όλα είναι έτοιμα για το «γάμο της χρονιάς» που, όπως φαίνεται, θα κλέψει όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Η ηθοποιός και εσχάτως ντιζάινερ μόδας προγραμματίζει να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, που χώρισε την πρώτη του σύζυγο για τα μάτια της ωραίας Βρετανίδας, το πρώτο weekend του ερχόμενου Μαρτίου (3 Μαρτίου) σε μια χλιδάτη τελετή στην οικογενειακή έπαυλη στη Βόρεια Ουαλία. Σύμφωνα με τις τελευταίες εγκυρότατες πηγές, η 40χρονη πανέμορφη Λιζ σχεδιάζει μάλιστα να γιορτάσει αναλόγως το ευτυχές γεγονός όχι με μία, αλλά με δύο γαμήλιες τελετές, μία στην Αγγλία και μία ακόμη στην ιδιαίτερη πατρίδα του Αρούν, την Ινδία, με χρονική διαφορά τριών ημερών.

Ως νυφούλα λοιπόν και μέλλουσα σύζυγος ενός από τους πλουσιότερους άντρες της Ινδίας δεν θα μπορούσε παρά να δώσει ιδιαίτερη προσοχή και πολύ χρήμα στην επιλογή των νυφικών της. Μέχρι στιγμής φαίνεται να έχει καταλήξει σε δύο νυφικά που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά για εκείνη η κολλητή της φίλη και διασημότατη σχεδιάστρια μόδας Ντονατέλα Βερσάτζε αλλά και τρία παραδοσιακά αραχνοϋφαντα φορέματα της Ινδίας που ράβονται φυσικά στο χέρι με σπάνιες χρυσοποίκιλτες κλωστές.

Οι φήμες που θέλουν το διεθνούς φήμης μοντέλο και ηθοποιό να έχει απευθυνθεί στο Σερ Έλτον Τζον για να της δώσει γαμήλιες συμβουλές αλλά και για να του προτείνει να είναι εκείνος ο κουμπάρος δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί επισήμως.