Τζούλια Ρόμπερτς: Εγκυμοσύνη θαύμα

11.01.2007
Με τον καλύτερο τρόπο υποδέχτηκε το 2007 η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς, αφού την πρώτη μέρα του χρόνου έμαθε και στη συνέχεια ανακοίνωσε στα εκατομμύρια των θαυμαστών της ότι σύντομα ο πελαργός θα την επισκεφτεί για τρίτη φορά!

Με τον καλύτερο τρόπο υποδέχτηκε το 2007 η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς, αφού την πρώτη μέρα του χρόνου έμαθε και στη συνέχεια ανακοίνωσε στα εκατομμύρια των θαυμαστών της ότι σύντομα ο πελαργός θα την επισκεφτεί για τρίτη φορά! Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε σε αμερικάνικο περιοδικό επιβεβαίωσε ότι το ερχόμενο καλοκαίρι θα φέρει στον κόσμο το τρίτο αγγελούδι της με τον εκλεκτό της καρδιάς της και σύζυγό της Ντάνι Μόντερ. Το ζευγάρι καλωσόρισε τα δίδυμα Χέιζελ και Φιν το Νοέμβριο του 2004. «Είχαμε διαγράψει κάθε ελπίδα να ξαναγίνουμε γονείς. Αλλά η φύση, απ ό,τι φαίνεται, είχε διαφορετική άποψη. Το θαύμα έγινε όταν ξεκινήσαμε να μην κοιτάμε μανιωδώς ημερομηνίες και να αγχωνόμαστε για την κάθε στιγμή. Ήρθε τελείως φυσικά. Εκεί που δεν το περιμέναμε».

Η 39χρονη γοητευτική σταρ παραδέχτηκε επίσης στη συνέντευξή της ότι είχε διαγράψει κάθε ελπίδα για μια ακόμη εγκυμοσύνη, μιας και έκανε επανειλημμένες και επίπονες προσπάθειες τον τελευταίο χρόνο να μείνει έγκυος. Και πώς θα τα πάει το νέο μέλος της οικογένειας με τα δίδυμα αδέλφια του; Δίνει την απάντηση η ίδια λέγοντας: «Είμαι σίγουρη ότι θα τα πάνε περίφημα. Ήδη τα δυο μωράκια δείχνουν ότι αγαπάνε το ένα το άλλο. Ο Φιν έχει ήδη διαμορφώσει όλα τα αγορίστικα χαρακτηριστικά. Έχει κόκκινα μαλλιά και τεράστια πράσινα μάτια. Από την πλευρά της η Χέιζελ είναι μια κούκλα με ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια». Η χαρμόσυνη αυτή είδηση έρχεται ακριβώς την κατάλληλη στιγμή να «αδειάσει» όλες τις κακές γλώσσες των τελευταίων ημερών που έκαναν λόγο για «αδιέξοδο» στο γάμο της πολύ γνωστής ηθοποιού και του καμεραμάν.

Θα πρέπει να πούμε ότι οι ευτυχισμένοι γονείς μετρούν μόνο 4 χρόνια γάμου κατά τη διάρκεια των οποίων ακούστηκαν και γράφτηκαν φήμες για ξυλοδαρμούς, απίστευτους καβγάδες και συνεχείς επανασυνδέσεις.