Επώνυμοι «κάνουν» sex τις Παρασκευές

12.01.2007
Μπορεί η νύχτα να περνά κρίση κατά γενική ομολογία, ορισμένοι καταστηματάρχες και επιχειρηματίες όμως φαίνεται να σκάρωσαν τη μαγική «χρυσή» συνταγή και μάζεψαν όλο το χρήμα εκείνων που θέλησαν να διασκεδάσουν την περίοδο των εορτών. Ακόμη και αν αυτοί ανήκουν στο λαμπερό κόσμο των πιο ακριβοθώρητων επωνύμων.

Το νέο «hot spot» της πόλης που μαγνήτισε τις γιορτές όλα τα ηχηρά ονόματα της εγχώριας σόουμπιζ και προκαλεί όσο κανένα άλλο είναι υπερ-επιτυχημένο club στου Ψυρρή, που ανάμεσα στους συνήθεις θαμώνες του και τους ρυθμούς της κονσόλας διεθνούς φήμης d.j. που είχε καλεσμένο έκανε τη διαφορά ανεβάζοντας στην κεντρική σκηνή του μαγαζιού ζωντανό sex show!

Πέρα λοιπόν από το συνηθισμένο σκηνικό που συναντά κάποιος σε οποιοδήποτε club, στο γνωστό αυτό «στέκι» πλέον πολλών επωνύμων διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία ένα ευφάνταστο πάρτι με θέμα το sex. Η βραδιά, που περιλάμβανε μεταξύ άλλων στριπτίζ από καλλίγραμμα αγόρια και κορίτσια, sex show, σκετσάκια και χορούς από drag queens, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, μιας και δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να «γευτούν» την πρωτότυπη συνταγή διασκέδασης που όμοιά της δεν έχει γνωρίσει η «Athens by night».

Όπως είναι φυσικό, στο πάρτι που διοργανώθηκε προπαραμονή Πρωτοχρονιάς υπήρχε εξονυχιστικός έλεγχος στην πόρτα. Οι διοργανωτές για να διατηρήσουν τον prive χαρακτήρα του event απαγόρεψαν κάμερες που θα μπορούσαν να καταγράψουν τις σχεδόν hard core πορνό σκηνές που εκτυλίσσονταν στο τεραστίων διαστάσεων club, αφού αγόρια και κορίτσια επιδίδονταν σε πραγματικά σκληρό sex μπροστά στα μάτια των έκπληκτων παρευρισκομένων.

Η πρόσκληση που έφτασε ακόμη και στα δημοσιογραφικά γραφεία ενημέρωνε μάλιστα ότι, αν κάποιος εμφανιζόταν με το σεξουαλικό αξεσουάρ του ή το παιχνίδι του (sex toy) ή φορώντας δερμάτινα ή μάσκα (με σαφείς σαδομαζοχιστικές προεκτάσεις), θα κέρδιζε ελεύθερη είσοδο και απλώς θα πλήρωνε το ποτό του.

Το ΛΟΙΠΟΝ βρέθηκε στο πάρτι της Παρασκευής 29 Δεκεμβρίου και ανάμεσα στο πλήθος τηλεοπτικών και καλλιτεχνικών προσώπων είδαμε να καταφτάνουν στο μαγαζί τις πρώτες πρωινές ώρες ο Ηλίας Ψινάκης συνοδευόμενος από την Τζούλια Αλεξανδράτου και τον Κώστα Μαρτάκη. Είδαμε ακόμη τον Κώστα Σόμμερ, τον Χρήστο Βασιλόπουλο του επιτυχημένου «Έρωτα» και τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Απ ό,τι μάθαμε, οι υπεύθυνοι του νυχτερινού μαγαζιού έμειναν τόσο ικανοποιημένοι από την επιτυχία του εν λόγω πάρτι, που πλέον μια Παρασκευή κάθε μήνα θα είναι αφιερωμένη σε αυτό το αποκαλυπτικό θέαμα. Το επόμενο sex show λοιπόν προγραμματίζεται για την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου.