H άσχημη που είναι όμορφη

12.01.2007
Ποιο είναι το «χρυσό» κορίτσι του Mega που κατάφερε με τη γοητευτική της ασχήμια, τον αυθορμητισμό και το ταλέντο της να εξοστρακίσει στη δεύτερη θέση τον πανίσχυρο «Μr Deal» Χρήστο Φερεντίνο;

Μέχρι το τέλος του 2006 το «Deal» στον ΑNT1 κατάφερνε με ευκολία να κερδίζει τη μάχη της τηλεθέασης, αφού τα ποσοστά του κυμαίνονταν μεταξύ 26-32%, σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις της AGB. Όλα αυτά όμως πριν αρχίσει να προβάλλεται η νέα σειρά του Mega, η «Μαρία η άσχημη», που έκανε ποδαρικό για το μεγάλο κανάλι και από την πρώτη μέρα προβολής του, την Πρωτοχρονιά, έφερε τη μεγάλη ανατροπή. Το «Deal» πέρασε στη δεύτερη θέση με 22,9% (βάσει των επίσημων μετρήσεων της AGB), ενώ εκείνη πανηγύριζε στην πρώτη θέση με 36,7% και συνεχίζει να βρίσκεται εκεί και μάλιστα με διαφορά.

Σίγουρα η τύχη βοήθησε τη νεαρή Αγγελική Δαλιάνη, που πέτυχε σε χρόνο-ρεκόρ να είναι το υπ αριθμόν ένα πρόσωπο συζήτησης στη showbiz αλλά και στον απλό κόσμο, που την παρακολουθεί φανατικά και αδημονεί να δει τη μεταμόρφωση του «ασχημόπαπου». Η τύχη λοιπόν ήταν που την έσπρωξε να κάνει οντισιόν ανάμεσα σε τουλάχιστον 300 κοπέλες και να επιμείνει μέχρι το τέλος, καθώς ήταν αισιόδοξη ότι τελικά θα κέρδιζε. Άλλωστε, όπως παραδέχτηκε η ίδια, είχε ενθουσιαστεί από την αρχή μ αυτόν το ρόλο. Ακόμα κι όταν χρειάζεται αρκετή ώρα για να μεταμορφωθεί στα χέρια των ειδικών από μια πανέμορφη κοπέλα που είναι στην πραγματικότητα σε ασχημόπαπο, εκείνη το διασκεδάζει αφάνταστα.

Όπως διαπιστώσαμε κι εμείς, αφού το ΛΟΙΠΟΝ φέρνει στο φως φωτογραφίες της «Μαρίας της άσχημης», δηλαδή της Αγγελικής Δαλιάνη, πρόκειται για ένα κορίτσι που εκτός από πολύ όμορφη είναι και ιδιαίτερα εκφραστική.

Μόλις το περασμένο καλοκαίρι έπαιζε στη μουσική κωμωδία «Ερωτικά παιχνίδια» του Εντουάρντο Σκαρπέτα, έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της και στη ζωή Μάνο Παπαγιάννη, το γνωστό Ρένο του «Έρωτα», και φαίνεται ότι από τότε είχε την τύχη με το μέρος της. Οι δύο αξιόλογοι ηθοποιοί της νέας γενιάς ερωτεύτηκαν και δεν θέλησαν να βγάλουν προς τα έξω την ερωτική τους σχέση, αν και αρκετοί στους καλλιτεχνικούς κύκλους γνώριζαν αυτό που άλλωστε φαινόταν και στη σκηνή του ΠΑΡΚ, αφού οι ματιές τους πρόδιδαν το τι αισθανόταν ο ένας για τον άλλο.

Τα σχέδιά τους για το μέλλον
Ο ίδιος ο Μάνος Παπαγιάννης το είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή του στο ΛΟΙΠΟΝ ότι είναι πολύ ευτυχισμένος και μάλιστα μας είχε τονίσει με σημασία: «Μπαίνω και παραμπαίνω στη φωτιά του έρωτα. Για μένα ο έρωτας είναι το παν. Τα δίνω όλα στον έρωτα». Και μπορεί μεν τότε να δήλωνε ότι ο γάμος και η οικογένεια δεν έχουν περάσει καν από το μυαλό του, γιατί προέχει η καριέρα του, αλλά άφησε κι ένα παραθυράκι λέγοντας «αν είναι να συμβεί, επειδή είμαι ρομαντικός, θα γίνει μόνο μέσα από ένα μεγάλο έρωτα».

Όπως λοιπόν ακούγεται στο χώρο της showbiz, αυτόν το μεγάλο έρωτα τον έχει βρει στο πρόσωπο της Αγγελικής, που του ομορφαίνει τη ζωή. Πηγές από καλλιτεχνικούς κύκλους μιλούν για ένα πολύ ταιριαστό και αγαπημένο ζευγάρι. Μάλιστα, ο έρωτάς τους είναι τόσο μεγάλος, που εδώ και καιρό λέγεται ότι φτιάχνουν το καινούργιο τους σπίτι, καθώς υπολογίζουν ότι σύντομα θα κάνουν το μεγάλο βήμα και θα παντρευτούν. Σύμφωνα με τις φήμες, ο Μάνος, το καλό παιδί που θα ήθελαν όλες οι μαμάδες για γαμπρό τους, έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου στην Αγγελική.

  • Όλα όσα θέλετε να μάθετε γι αυτήν

    Είναι η Αγγελική Δαλιάνη, μια όμορφη ψηλόλιγνη μελαχρινή κοπέλα, με πολύ ωραία μάτια και με χαμόγελο που μαγνητίζει.
  • Έχει γεννηθεί στην Αθήνα και σπούδασε θέατρο στη Δραματική Σχολή Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα.
  • Επίσης σπούδασε δημοσιογραφία και είναι τελειόφοιτη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στο Τμήμα Σπουδών στον Ελληνικό Πολιτισμό.
  • Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Μεταγλώτισσης και Υποτιτλισμού με τον Πέτρο Μακεδόνα.
  • Έχει σπουδάσει κλασικό τραγούδι με τη Μαρία Φραγκιαδουλάκη.
  • Αρχικά ασχολήθηκε με τη δημοσιογραφία και εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash 9,61, αλλά γρήγορα την κέρδισε η ηθοποιία, καθώς την ανακάλυψαν τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.
  • Υποδύθηκε την Αγγελική στο σίριαλ «Μη μου λες αντίο» του Μανούσου Μανουσάκη.
  • Της αρέσει πολύ να τσαλακώνει την εικόνα της, κάτι άλλωστε που θα το τολμούσε και ο αγαπημένος της Μάνος Παπαγιάννης, ο οποίος όπως μάθαμε από καλλιτεχνικούς κύκλους ήταν ο πρώτος που τη στήριξε.
  • Λατρεύει τις μηχανές, κάτι στο οποίο επίσης ταιριάζει με τον αγαπημένο της, που οδηγεί μια μοτοσικλέτα 650 κυβικών.
  • Δεν ασχολείται πολύ με την εμφάνισή της και πιστεύει ότι πρέπει να βλέπουμε την ψυχή του ανθρώπου και να μη στεκόμαστε στην εξωτερική του εμφάνιση.

Σημείωση: Οι φωτογραφίες της Αγγελικής προέρχονται από το πρόγραμμα της παράστασης «Ερωτικά Παιχνίδια» που ανέβηκε το περσινό καλοκαίρι στο θέατρο Παρκ και είναι του Χρήστου Κοτσιρέα.