Προβλήματα στο Rex?

08.01.2007
Το διαβάζουμε και το ξαναδιαβάζουμε και εκεί που νομίζουμε ότι δεν είναι αλήθεια, κάποιος ακόμη μας το λέει ..'από μέσα'
Το διαβάζουμε και το ξαναδιαβάζουμε και εκεί που νομίζουμε ότι δεν είναι αλήθεια, κάποιος ακόμη έρχεται και μας το λέει ..'από μέσα'. Κρίση φαίνεται να περνάει το Rex όσο κι αν ακούγεται παράξενο...

Πολύ μεγάλο το κέντρο, λίγος ο κόσμος, άδεια τα πίσω τραπέζια, γκρίνια από τον επιχειρηματία, ζημιά στα έσοδα... Αυτά ακούμε και ξανακούμε εδώ και μέρες.

Το πρόγραμμα του Γιώργου Μαζωνάκη και της Δέσποινας Βανδή δε φαίνεται να έχει τα αποτελέσματα που θα ήθελαν οι συντελεστές του. Αν αναλογιστούμε ότι οι δύο καλλιτέχνες δεν έχουν νέο δίσκο (εκτός από το cd single της Δέσποινας) και ότι είναι δεύτερη φορά που συνεργάζονται, είναι πιθανό να πιστεύαμε εύκολα ότι ο κόσμος θα προτιμήσει να πάει κάπου αλλού... Από την άλλη, είναι γεγονός ότι Παρασκευή και Σάββατο δεν πέφτει καρφίτσα στο κέντρο... και αυτές δεν είναι μέρες που το μαγαζί φιλοξενεί χορούς.

Διαβάζουμε δε ότι η ζημιά είναι τόσο μεγάλη που το σχήμα θα κατέβει πριν την ώρα του... Ο χρόνος θα δείξει (σύντομα) αν και πιστεύουμε ότι πρόκειται μόνο για ανυπόστατες φήμες, και ότι δύσκολα ένα τέτοιο σχήμα θα σταματούσε ξαφνικά.

Για να δούμε...