Ο Αϊ-Bασίλης πάει Hollywood

22.12.2006
Για τους περισσότερους «κοινούς θνητούς» το παραδοσιακά στολισμένο έλατο «κρύβει» στη βάση του τα πιο απλά δώρα, τις πιο εύκολα πραγματοποιήσιμες ευχές για αυτές τις εορταστικές ημέρες.

Για τους περισσότερους «κοινούς θνητούς» το παραδοσιακά στολισμένο έλατο «κρύβει» στη βάση του τα πιο απλά δώρα, τις πιο εύκολα πραγματοποιήσιμες ευχές για αυτές τις εορταστικές ημέρες. Φαίνεται όμως ότι η χολιγουντιανή σόουμπιζ έχει διαφορετική άποψη. Αφού κάποιοι απ αυτούς ετοιμάζονται να φάνε μελομακάρονα κάνοντας παράλληλα ηλιοθεραπεία, κάποιοι ζητούν «άφεση αμαρτιών», ενώ άλλοι σχεδιάζουν να μιμηθούν το παράδειγμα της Μαντόνα και να υιοθετήσουν ένα ακόμη ορφανό παιδί από χώρες του Τρίτου Κόσμου.

Κριστίνα Αγκιλέρα Αϊ-Βασίλης για τα μωρά της Μπρίτνεϊ

«Ξεχνάει» τις έχθρες του παρελθόντος και εν όψει Χριστουγέννων αγοράζει δώρα για τα «απροστάτευτα» παιδιά της νούμερο ένα ανταγωνίστριάς της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η σέξι Κριστίνα επισκέφθηκε αυτές τις ημέρες την πιο διάσημη μπουτίκ παιδικών ρούχων στο Λος Άντζελες. «Θέλω να τους προσφέρω κάτι αξιαγάπητο για τον άσχημο καιρό που πλησιάζει». Και επέλεξε για τα μωρά δυο κασμιρένια πουλόβερ κολεγιακού τύπου προς 130 δολάρια έκαστο.

Ντάριλ Χάνα Ρεβεγιόν στη Χαβάη

Μπορεί τα Χριστούγεννα για πολλούς να είναι συνώνυμα με χιόνια στο καμπαναριό, η γοητευτική όμως χολιγουντιανή ηθοποιός φαίνεται πως είχε διαφορετική άποψη, αφού διάλεξε για εορταστικό προορισμό των διακοπών της τους 40 βαθμούς υπό σκιάν της εξωτικής Χαβάης. Και δηλώνει πιο πρόθυμη από ποτέ κατά τη διάρκεια της διαμονής της εκεί να ξεκινήσει ριψοκίνδυνα θαλάσσια σπορ. Ακόμη δεν θα παραλείψει να δείξει και τις οικολογικές ευαισθησίες της, μιας και σχεδιάζει να επισκεφθεί το σύμπλεγμα νησιών Μοκολούκα που βρίσκεται κοντά και το οποίο είναι καταφύγιο άγριων πτηνών.

Αστον Κούτσερ Ζηλεύει την Ντέμι

Σχεδιάζει να περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων με τη σύζυγο Ντέμι Μουρ μακριά από πασαρέλες, αφού, όπως δηλώνει, ζηλεύει όταν η γυναίκα του κοιτάει τα αντρικά μοντέλα. «Σχεδιάζω να περάσουμε με την αγαπημένη μου και τις τρεις κόρες της σε κάποιο χιονοδρομικό θέρετρο. Τον τελευταίο καιρό πήγαμε σε τόσα ντεφιλέ μόδας όσα δεν έχω πάει ποτέ σ' ολόκληρη τη ζωή μου. Και ζηλεύω όταν κοιτάει άλλους που ίσως να τους βρίσκει και πιο όμορφους από μένα! Έτσι, όταν φτάνουμε στις πασαρέλες, ονειρεύομαι τη στιγμή που θα επιστρέψω σπίτι και θα βλέπω ποδοσφαιρικούς αγώνες και θα έχω και το κεφάλι μου ήσυχο»!

Μπρίτνεϊ Σπίαρς Η δημόσια συγγνώμη

Απευθύνει εν μέσω εορτών έκκληση στα εκατομμύρια των θαυμαστών της να τη συγχωρέσουν για τα πρόσφατα «αδικαιολόγητα». Η άλλοτε κραταιά πριγκίπισσα της ποπ έχασε το μέτρο στις τελευταίες σχεδόν «γυμνές» εμφανίσεις της με την «κολλητή» της Πάρις Χίλτον. Οι φωτογραφικοί φακοί των διεθνών μέσων ενημέρωσης την απαθανάτισαν ουκ ολίγες φορές να βγαίνει από μπαρ μεθυσμένη. Η ίδια μάλιστα μπροστά στο φόβο της κοινωνικής λειτουργού, που ετοιμάζεται να της πάρει την κηδεμονία των παιδιών της, φωτογραφήθηκε να βγαίνει από κατάστημα με είδη παιχνιδιών. Εκεί αγόρασε χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά της Σον Πρέστον και Τζέιντεν Τζέιμς δύο καρεκλάκια σε σχήμα αρκούδων προς 85 δολάρια το καθένα. Mάλιστα, όπως λέγεται, της δόθηκε συμβουλή από τους γονείς της να δώσει ένα τέλος στη φιλία της με την Πάρις, αφού, όπως λέγεται, της καταστρέφει τη φήμη της.

Ρις Γουίδερσπουν Μοναξιά μετά το διαζύγιο

Μίλησε πριν από λίγες ημέρες η Ρις Γουίδερσπουν για το πρόσφατο χωρισμό της με τον Ράιαν Φελίπε. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είπε πως περνάει μεν δύσκολα, αλλά σιγά σιγά αρχίζει να συνηθίζει τη μοναξιά της. Και δεν σκέφτεται προς το παρόν να φλερτάρει με άλλον άντρα. Όμως ο Ράιαν φαίνεται να διασκεδάζει σε «καυτό» ραντεβού με ανερχόμενη ηθοποιό από την Αυστραλία, την Άμπι Κόρνις.

Αντζελίνα Τζολί - Μπράντ Πιτ «Οικογένεια της χρονιάς»

Απολαμβάνουν πιο πολύ από ποτέ τις οικογενειακές στιγμές εν όψει των Χριστουγέννων με τον τίτλο που κέρδισαν πρόσφατα σε μεγάλη δημοσκόπηση αμερικάνικου περιοδικού ως «η οικογένεια της χρονιάς». «Ο Μπράντ είναι απίστευτος μπαμπάς. Να φανταστείτε η μόλις 2 χρονών Ζαχάρα σε οτιδήποτε ζητήσει πρώτα θα φωνάξει μπαμπάκα και μετά εμένα», δήλωσε πρόσφατα σε αμερικάνικο περιοδικό η Αντζελίνα. Και συνέχισε λέγοντας: «Στοιχηματίζω ότι και ο Μπραντ, αν τον ρωτούσατε για το ποιο από τα τρία μας παιδιά ξεχωρίζει, θα σας έλεγε με το χέρι στην καρδιά τη Ζαχάρα. Ο 5χρονος Μάντοξ είναι ο εξυπνότερος, αλλά έχει μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας που τον διακρίνει. Η Ζαχάρα αποτελεί το αστειότερο άτομο που έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου. Τόσο δημιουργική και συνάμα δραματική, τόσο φωνακλού όσο και γοητευτική. Είναι σίγουρα η προσωπικότητα μέσα στο σπίτι μας που κλέβει κυριολεκτικά την παράσταση». Φήμες τώρα λένε ότι η Αντζελίνα σκέφτεται την «επέκταση» της οικογένειάς τους με μια ακόμη υιοθεσία παιδιού από χώρες του Τρίτου Κόσμου.